Madonna, Türkiye'ye Geliyor

Madonna çok büyük bir parti veriyor ve bu partiye herkes davetli.

  Madonna, 2012 Dünya Turnesi, 29 Mayıs 2012 tarihinde, Tel Aviv, Israil 'de başlıyor. Açıklama, turnenin uluslararası organizatörü Live Nation Entertainment tarafından yapıldı. Turne konserleri, spor salonları, stadyumlar ve Quebec 'deki Abraham Ovası gibi açıkhava alanlarında gerçekleşecek. Konserler daha sonra, Madonna 'nın 20 yıldır konser vermediği Güney Amerika ve Avustralya 'da devam edecek.

Londra, Paris, Berlin dahil 26 Avrupa şehrinde gerçekleşecek Avrupa konserlerinin ilk ayağı 7 Haziran 2012 'de İstanbul 'da.

Düzenlenecek 26 Kuzey Amerika konseleri arasında, 28 Ağustos Philadelphia, 6 Eylül New York Yankee Stadyumu ve 10 Ekim Los Anglese Staples Center konserleri bulunmaktadır. Biletler ilk olarak 10 Şubat 'ta Tel Aviv ve Birleşik Krallık 'ta daha sonra 13 Şubat 'ta Kuzey Amerika 'da satışa sunulacak. Kuzey Amerika biletleri Ticketmaster.com ve LiveNation.com siteleriden alınabilecek. (Turnenin tüm tarihlerini bu yazının sonunda bulabilirsiniz.)

Madonna 'nın son derece başarılı geçen 'Sticky & Sweet 'turnesi, onun en başarılı turne sanatçılarından biri olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Bu turne, 70.000 kişilik kapalı gişe Belçika Werchter konseri, 76.000 kişilik kapalı gişe ve Finladiya tarihinin en büyük gösterisi olan Helsinki konseri, 40,000 kişilik kapalı gişe Oslo, Norveç konseri gibi birçok efsane konserlere tanık olmustur. Ayrıca, Talinn Estonya 'da sadece bir günde 72.000 bilet satılarak kapalı gişe olmuştur.

Diğer rekor satış rakamları arasında; Güney Amerika konserlerinde toplam 650.000 bilet, Zürih Dübendorf Havaalanı konserinde 72.000 bilet (İsviçre 'de bir konser için toplanan en büyük kalabalık), Londra 'da 75.000 bilet satmış ve New York 'un Madison Square Garden salonunda (60.364 bilet ) ile tam 4 kapalı gişe konseri vermiştir.Madonna 'nın 2012 Dünya Turnesi, basın açıklamasının öncesinde olağanüstü bir hafta geçirildi.

Madonna Bridgestone Super Bowl devre arası performansı yanı sıra, 26 Mart 'ta Live Nation Entertainment / Interscope Records etiketiyle çıkacak 'MDNA 'albümünün yeni single parçası''Give Me All Your Luvin ''yayınlanmıştı. 'MDNA 'henüz piyasaya çıkmadan iTunes Amerika, Birleşik Krallık, Almanya, Fransa, İspanya, Kanada, İtalya, İsveç ve Hollanda 'da bir numara olmuştur.

Nicki Minaj ve MIA 'nın da oynadığı yeni single klibi American Idol yarışmasında yayınlanmıştır. Ayrıca Madonna 'nın yönetmenliğini yaptığı, Altın Küre ödülü kazanan''W.E. ''filminin galası New York ve Los Angeles 'da yapılmış ve ilerleyen aylarda da diğer şehirlerde gösterime girmiştir. Live Nation Entertainment CEO 'su ve Madonna 'nın turne organizatörü Arthur Fogel''Madonna 'nın dünya çapında bir gösteri ve turne sanatçısı olduğunu söylemeye gerek yok.

Onun sanat yeteneği ve yaratıcı prodüksiyonları her turnede daha da büyüyor ve 2012 yılı da farklı olmayacak. Onu tekrar turnede görmek çok güzel ve biliyorum ki hayranları da böyle hissediyordur. ''yorumunda bulundu. beyazgazete.com Madonna, kariyeri boyunca, Billboard 'un En İyi 100 Single listesine ilk 10 'a 37 adet parça, yine Billboard 'un Dans/Club Şarkı listesine de 1 numaraya 40 adet parça ile girerek rekor kırmıştır. Başka hiç kimsenin bu sayıları geçen bir başarısı yoktur.

300 milyonun üzerinde albüm satışı olan Madonna, tarihteki en başarılı turne sanatçısı ünvanını da korumaktadır. 7 kez Grammy ödülüne layık görülen şarkıcı, söz yazarı ve yapımcıdır. Ayrıca, Rock & Roll Onur Listesinde adı bulunmaktadır. Önceki albümü''Hard Candy ''aralarında Amerika, Birleşik Krallık, Kanada, Fransa ve Avustralya 'nın da bulunduğu 37 ülkede 1 numaradan giriş yapmıştır.

Madonna 2012 Dünya Turnesi Material Girl 'ün 9. turnesidir. İlk turnesi 1985 yılındaki Virgin Turnesi idi. Madonna 'nın Altın Küre kazanan şarkısı''Masterpiece ''The Weinstein Company filmi''W.E. ''ayrıca''W.E. Film Müzikleri ''Interscope Records tarafından dijital olarak yayınlanmıştır. CD olarak da Birleşik Krallık 'ta 6 Şubat, Amerika 'da ise 14 Şubat 'ta müzik marketlerde yerini alacaktır.

Icon, Madonna 'nın resmi hayran klübüdür. Icon 'ın Lifetime Legacy üyeleri biletlere ve VIP paketlere 7 Şubat 'tan itibaren sahip olabilecekler. Kayıtlı ücretsiz Icon üyelerinin ise ön satış ve VIP biletlerini alabilmelerinin yanı sıra özel turne hediyeleri ve turneye özel foruma sahip olabilecekleri''Icon Live Pass ''satın alma imkanları olacaktır. Hemen bugün ücretsiz Icon üyeliğine başvurun.

Daha fazla bilgi için : www.VIPNation.com adresini ziyaret ediniz.
Viagogo Avrupa 'nın lider ikinci el bilet satış şirketidir. (www.viagogo.co.uk) ve Madonna 2012 yaz turnesinin resmi ikinci el bilet satışını yürütecektir. Viagogo aynı zamanda, bu yazın belirli konserlerine ayrıcalıklı bilet satışı yapacak ve Madonna hayranlarına yılın en çok beklenen konserlerini görme imkanı sunacaktır. Biletlerini kullanamayacak olan hayranlar için ise bu biletlerini viagogo 'nun güvenli çevrimiçi platformunda diğer hayranlara tekrar satma imkanı sunuyor. Tüm bilet satışları Viagogo 'nun teminatındadır.