Haldun Dormen, Sit-com'la Ekranlara Dönüyor

Tiyatro dünyasının duayeni Haldun Dormen, ‘Oh Olsun’ isimli sit-com dizisiyle yeniden ekranlara dönemeye hazırlanıyor.

  Geçtiğimiz gün Nişantaşı City 's'de Good Food 'da şarap keyfi yapan Haldun Dormen, 'Don Kişot 'oyununun yanı sıra 'Kibarlık Budalası 'oyununda 250 'nci sahnesini doldurduğunu belirterek, 'Kantocu oynuyor kapalı gişe ve çok mutluyum. Şehir tiyatroları için Sokak Kızı İrma 'yı baştan yazdım. Devlet Tiyatroları için 'Bir Kış Öyküsü 'için anlaştım. Mart 'ta başlayacak. Bu yüzden dizi sit-com olduğu için kabul ettim. Metin-Nevra Serezli 'de aynı dizide yer alacak diye ifade etti.

Yeni nesil tiyatrocu gençleri çok iyi bulduğunu söyleyen Haldun Dormen, 'Müthiş fışkırmalar var. Çok başarılılar. Belki para kazanmıyorlar ama müthişler. Afife ödüllerinin başındayım ben. Jüriyim mesela ama o kadar çok oyun var ki hangi birini izleyeceğimizi şaşırdığını söyledi.

Tiyatroyu sevenlerin tiyatrosuz yaşayamayacağını söyleyen Dormen, 'Diziler para kazandırır. Tiyatro ruh kazandırır. Ben Amerika 'ya gittiğim zaman sinemacı olmak için gitmiştim. Dedim ki iyi bir tiyatro eğitimi alayım sinemacı olayım. Yönetmen olmak istiyordum. Sonra içime işledi. Bir sürü ödül kazandım ama para kazanmadım. Ne oldum dememeli ne olacağım demeli 'dedi.