Gökhan Güney, hayvancılık yapacak

Bir döneme imzasını atan Gökhan Güney Beyaz Gazete'ye konuştu.

  Kumburgaz Angels Cıty Gazino'da çok mutlu olduğunu vurgulayan Gökhan Güney, 'Eski sanat da sanatçılarda adam gibiydi. Eskiden filim setlerine giderken uçarak giderdik. Gece gündüz demeden bedava çalışır, huzur içinde evimize dönerdik. Şimdi hepsi ayağa düştü., Ya da birilerinin tekeli altında.

Bakın eski sanatçılardan kaç kişi dizide yada sinemada rol alıyor. Bir çok arkadaşımız sokaklarda can verir oldu. Oynayan dalga geçenin adı şovmen, ne söylediği bile belli olmayan bir çok insan sanatçı oldu. Bu beni derinden yaralıyor.

HAYVAN ÇİFTLİĞİ KURUYORUM
Bir iş adamı arkadaşı ile Kırklareli civarına hayvan çiftliği kurup hayvancılık yapacağını söyleyen Güney, 'Hayvanlar insanlarda daha sağdık. Bende hayvan çiftliği kurup ticaret yapacağım. Çünkü bizim sektör bitik durumda.

Haftada bir Kumburgaz Angels Cıty Gazino'da sahne almakla bu işler olmuyor. Allah'tan bu gazinonun patronu sadece benim gibi eski sanatçılara iş veriyor ve biz emekci sanatçıların en büyük destekcisi sevgili Ayhan beye teşekkür ederim. Çünkü Rahmetli Şükran Ay'da burada sahne alıyordu, Vahtet Vural, Hayri Şahin, Ümit Besen ve bizim gibi daha niceleri bu güzel mekanda şarkıların en güzelini ve geceyerin en iyisini yapıyor. Herkesi bu güzel mekana davet ediyorum. Gelin sanatçı, gelin kulağınız müzik görsün 'diye konuştu.