"Berlin Kaplanı"nın sahibi kim? Hakkı Bulut Konuştu . . .

Ünlü şarkıcı Hakkı Bulut, Berlin Kaplanı filminin senaryosunun kendisine ait olduğunu iddia eden Ferdi Tayfur'a destek çıktı. Bulut, "Ferdi Tayfur isyan ettiğine göre bu işte bir şey var. Başkasının emeğine benimdir demez" dedi.

  Geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Berlin Kaplanı 'filminin senaryosunu Yavuz Seçkin'den sonra Ferdi Tayfur sahiplenmesi ortalığı karıştırmıştı. Adana 'da filmi izlediği söyleyen Tayfur “Berlin Kaplanı 'nın Demirer 'e 3 yıl önce okuması için gönderdiği 'Lambalı Saz 'adlı film senaryosundan çalıntı olduğunu söylemişti. Demirer bu iddiaları yalanlarken şarkıcı Hakkı Bulut'tan konuyla ilgili bir yorum geldi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ece Erken ile Tatlım Benim programına konun olan şarkıcı Hakkı Bulut, Ferdi Tayfur'a destek çıktı.

Berlin Kaplanı kimin? Ata Demirer 'in mi, Yavuz Seçkin'in mi, Ferdi Tayfur 'un mu? Tatlım Benim ekibi bu sorunun cevabını önce halka sordu sonra da Feri Tayfur'u yakından tanıyan Hakkı Bulut'a sordu.

'Ferdi Tayfur 'u tanıdığım kadarıyla bir başkasının eserine benim diye sahiplenecek karakterde değildir 'diyen Bulut, 'Ferdi Tayfur isyan ettiğine göre bu işte bir şey var. Ata Demirer çok güzel oynamış tabi ona diyecek bir şey yok. Ama Ferdi Tayfur 'u yıllardır tanırım kişilik olarak, bir başkasının emeğine benimdir demez 'şeklinde konuştu.