Önder Açıkbaş, Asuman Benim Yavuklumdu

Yeni Nesil Şovmen Önder Açıkbaş, aşkları sanatı ve bilinmeyen tüm gerçeklyeri Beyaz Gazete'ye anlattı.

  Almanya'da dünyaya geldiğini ve sanat hayatına burada başladığını söyleyen Önder Açıkbaş, 'Ben tam bir Fatih Sultan Mehmet Han hayranıyım. Çünkü onu Peygamberimiz müjdelemiş. Onun gibi yaşamamız imkansız ama onun yolunda yürümemiz imkanlar içinde.

Parmağımda taşıdığım bu yüzüğün içinde o büyük adamın resmi var ona bakıp veyiz oluyorum. 'dedi. Uzun yıllar BKM Mutfak oyunculuğu yaptığını dile getiren Açıkbaş, 'Bu bana çok büyük bir tercübe oldu.

Şimdi Okan Bayülgen gibi dev bir adamla çalışıyorum. O bana el verdi. Ben de o eli sım sıkı tuttum. Öğreneceğim çok şey var. Bir çok sinema filmi çektim. Hala televizyonlarda şovmen eksikliği vardı. Bunu doldurmak istiyorum.Türk televizyonlarının en kendi halinde, en mütevazi, en renkli en samimi ve en komik talk show programını hazırlıyorum.

Ebru Şancı' dan ayrıldım
Eski Libya lideri Kaddafi 'nin oğlu Said Al İslam Kaddafi'yle üç yıl birlikte olan eski dünya güzelimiz Ebru Şancı'dan ayrıldığını söyleyen Açıkbaş, 'Ebru ile iyi bir arkadaşlık dönemi geçirdim. Ancak magazin dünyasına malzeme olmak benim hayat tarzım değildi. Denedik olmadı. Şimdi yalnızım.Yarınlar neyi gösterir bilmiyorum. Şimdi işimle ve sanatımla evliyim. Kısmet olur ise birine aşık olup evlenmeyi düşünüyorum. Ama hala o aşkı bulamadım 'dedi.

ASUMAN BENİM YAVUKLUMDU
Asuman Krause ile çok iyi bir ilişki, arkadaşlık yaşadık diyen Önder Açıkbaş, 'Bu konuda çıkan haberler hep yalandı. Onu incitmedim. O da beni hiç incitmedi. Çok kaliteli düzgün bir kadındı. Aslında o benim yavuklumdu. Her insanda olduğu gibi bende de hatalar olmuştur., Öyle yazılıp çizildiği gibi Asuman benim hayatımı karartmadı.

YALAN HABERLERE ÇOK ÜZÜLÜYORUM
Bir dönem kendisi hakkında çok yalan haberler yapıldığını belirten Açıkbaş, 'Ben sevenlerime aileme ve topluma hesap veren biriyim. Yok ben ev almışım borcunu ödeyememişim, Yok Asuman hayatımı karartmış, yok böyle şeyler. Bazen bu haberler aklıma gelince ailemin yüzüne bakamaz durumlar yaşıyorum. Acaba insanlar benim hakkımda böyle şeyler düşünüyormu 'diye düşünmekten kendimi alı koyamıyorum.