Seren Serel'den Sonra Ercan Avşar'da Davacı

Ercan Avşar, Gezegen Mehmet’i ve Kral Tv' hakkında suçduyrusunda bulundu

  Önceki gün Beyaz Gazete'de yayınlanan Seren Serengil haberinin ardından bir çok sanatçı Kral Tv ve onun genel müdürü Gezegen Mehmet hakkında suç duyurusu bulunmaya başladı. Dün de Şarkıcı Ercan Avşar, Gezegen lakabıyla tanınan Kral Tv Genel müdürü Mehmet Akbay hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Külrengi isimli albümü ile büyük bir çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Ercan Avşar kliplerini yayınlamadığı ve şarkılarını çalmadığı gerekçesiyle Kral TV Genel Müdürü Mehmet Akbay (Gezegen Mehmet) hakkında Şişli Cumhuriyet Savcılığı 'na suç duyurusunda bulundu.

Konuyla ilgili Beyaz Gazete'ye konuşan Avşar, Biz bu albümleri ve şarkıları yayınlatabilmek için kucak dolusu paralar harcıyoruz. Bu iş ticari bir iş. klip yayınlayan tüm kanalara para veriyoruz. Kral Tv kendini bu işin otoritesi yada bu işin duayeni sanıyor.

Para vermemize ragmen adamlar şarkılarımızı çalmıyor. Bu haksız bir rekabet. Bu tür haberleri yapan gazetelerde olmadı. Allah Beyaz Tv ve Beyaz Gazete'den razı olsun, bizim gibi sanatçıların sesini duyurup hakkını aramamıza yardım ettiği için 'diye konuştu.

Avşar, hayranlarının e-mail ve sms yoluyla kendisinden bunun nedenini sorduklarını ve cevap veremediğini vurgulayarak elindeki dilekçeyle birlikte Şişi Cumhuriyet Savcılığı 'na suç duyurusunda bulundu.