Seren Serengil İçini Beyaz Gazete'ye Döktü

Fırtınalı evlilikleri ve aşklarıyla gündemden hiç düşmeyen ünlü sanatçı Seren Serengil, özel hayatı başta olmak üzere bilinmeyen tüm gerçekleri Beyaz Gazete ile paylaştı.

  Beyaz Manşet yine gündem belirledi. Usta Gazeteci Tayyar Işıksaçan ve Ayşe Aral'ın sunduğu programın konukları Seren Serengil, Sacit Aslan ve İdil Çelikler oldular.

BENDEN NEDEN KORKUYORLAR
Sanat dünyasında bir çok insanın kendisini çekemediğini bu alem de korkan insanlar var diyen Seren Serengil, ”Bir şarkı yaptık olay oldu. Bu piyasada daha onlar yoktu ama ben hep vardım. Ben yerimi bilen biriyim. Şöhrette olsam çok zenginde olsam Ben Seren Serengil 'im. Ama onlar öyle değil. Azıcık düşüşe geçseler kafayı yerler. Onlara Beyaz Gazete aracılığı ile sesleniyorum. Ben den bu kadar korkmayın. Ben delikanlı , özü sözü bir Kadın gibi kadınım” dedi.

HİÇ BİR ZAMAN 700 BİN LİRALIK ARABAM OLMADI
Son günlerde Annesinin kendisinden 700 bin liralık arabayı aldı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Serengil,” Bizim ülkemizde bu rakamda araba varmı? bilmiyorum. Benim hiç 700 bin liralık arabam olmadı. En pahalı araba 180 bin lira o da bende yok. Benim arabamın fiyatı beli. Neden bu kadar yalan haberler yazarlar anlamış değilim. Herkes annemin parasını ve servetini soruyor. Bu kimseyi ilgilendirmez. Ben annemle şakalaşırım annemin biricik çocuğuyum. O bana hem analık hem de babalık yaptı. Arabamıda alır parasında verir bu kimseyi ilgilendirmez

KRAL TV PİYASASI ÖLMÜŞ GAZİNO GİBİ
Seren Serengil, Kral TV'ye sert çıktı. Serengil, Sanatçıların seçtikleri şarkıları yüksek rakama yayınlayarak para kazanıyorlar. Bu hakları ancak sanatçı ayrımı yapmak kılıpleri kendileri belirleyecek kadar yetkili değiller Serdar Ortaç imzalı 'Tarihler Boyunca' şarkım klibim Digiturk'teki 105. kanalda yayınlandı. Kral Pop'ta gösterilmesi için para ödedim. Ancak şarkı; 'arabesk' bulunduğu için haber verilmeden kabloluda yayın yapan Kral TV'de yayınlandı. 'İki kanal, daha çok klip, daha çok para... Bir klibe 20-30 milyar ödeniyor. Dünyanın neresinde var böyle kazanç? Soner Sarıkabadayı'yla olan şarkım Kral Pop'ta yayınlandı da; Serdar Ortaç imzalı şarkım mı bir anda arabesk bulundu. Çok ayıp. klibinin Kral TV'de gösterilmemesi için avukatlarına talimat verdi ve ekledi: 'Plak şirketime ne söz verildi bilmem ama benim hukuki hakkım mevcut.

EVLİLİKLERİM VE AŞKLARIM HEP HATALI: KİMSEYE ZARARIM OLMADI BENİM ZARARIM KENDİME
Yaptığı evlilikler ve aşkların yanlış seçimler olduğunu söyleyen Serengil,”Hep düşünüyorum. Ben nerede hata yapıyorum. Onur Barış ile Her defasında evliliğe götürmeyi düşündüğüm bir beraberlik olmadığını belirtmiştim zaten.. Boşanmamın hemen ardından bir yıl yanlız kaldıktan sonra kendisini tanıdım zor günler geçiriyordum kendisinin o an ki varlığı bana gerçekten çok iyi geldi eğlendik, güldük, gezdik güzel bir zaman dilimiydi. Şimdi ayrıldık ve bitti kendisine bundan sonraki hayatında mutluluklar dilerim iyi bir insandı. ı “Tarihler boyunca adlı klibimde sevgilimi oynattım, çok güzel bir klip oldu ve çok beğenildi gelen tepkilerde çok olumlu, sevgilimde oynayınca herkes hoşlandı, bu nedenle klipte oynattığım için pişman oldum. Başından üç evlilik geçtikten sonra annesinin dizinin dibinden ayrılmayan Seren Serengil, uslu durmanın karşılığını görüyorum. Geçen yıl Musa Aytun'la yaşadığım evliliğime nokta koydum. Artık aşka tövbe etmedim. Ben yalnız kalmayı yalnız yaşamayı sevmiyorum. Ben evimi seviyorum. Evleneceğim adamları da ben seçiyorum. Ben öyle zengin güçlü adamları evinde bekleyecek bir kadın değilim. Canım ne zaman neyi isterse onu yapan biriyim. Eşlerime yada sevgililerime elbette çeşitli hediyeler alıyorum. Aldım da. Ve hatta alyanslarımı bile ben aldım. Ben u ilişkilerimde hep kendime zarar veriyorum. Başkalarını üzmüyorum. Yıpratmıyorum.

MUSA BENİ EN KÖTÜ GÜNÜMDE BIRAKIP GİTTİ
Çocuğunu yitirdikten sonra bunalıma girdiğini belirten Serengil,”Musa bana hep şöyle derdi. Verende alan da Allah sen yoksan ben bebeği ne yapayım. Sen yanımda ol yeter derken bir anda çekip gitti Ardından bebeğin mezarı açıldı. Ardından doktorlar bana sen çocuk sahibi olamazsın. Sen 5 ay hamil ekala bilirsin ama asla doğuramazsın dediler. Şimdi terapiye gidiyorum. Artık kendimi kullandırmayacağım. İşimle şarkılarımla ve sanatımla gündemde olmak istiyorum.

İZDİVAÇ PROGRAMLARI TAM BİR REZALET
Kendini bilen insan o programlara asla katılmaz. Bir süre “Seren Serengil ile Evlenirmisin?” isimli evlilik programını sunan ve yayın saati konusunda kanalla anlaşamayınca programı bitiren Seren Serengil çarpıcı açıklamalar yaptı. Evlilik programlarını yerden yere vuran Serengil, “Bu tarz programlar insanları kandırmaktan, aldatmaktan başka bir şey değil” dedi.

İLK BEN YAPTIM
Seren Serengil konuşmasına şöyle deva metti: “Evlilik programını ilk yapan benim. 90'lı yıllarda TGRT'de başladı. Bu formatın esası şuydu; evlenmek isteyen insanların birbirlerini zaten dışarıda yani kendi dünyalarında seçmiş olması ve sadece imkanlarından dolayı ve aileleri izin vermediği için evlenememeleriydi. Yıllar sonra benim bıraktığım işi aldılar, dejenere ederek bu şekle dönüştürdüler. Evlilik demek maneviyat demektir, burada tamamıyla bir maddiyat bir alışveriş bir menfaat ön planda tutuluyor. Kendini bilen kişinin o tarz programlara katılıp eş aramayacağını dile getiren ünlü sunucu, “Orada bir araya gelenler çarpık çiftler oluyor, ortaya da çarpık ilişkiler çıkıyor. Aslında orada insanlar aldatılıyor” dedi. Serengil RTÜK'ün bu programların hepsini yayından kaldırması gerektiğini söyledi. Ünlü sunucu sözlerini şöyle tamamladı: “Geçenlerde RTÜK 15 yaşında kızı 45 yaşında adamla evlendirmeye kalktılar diye ceza yazdı. Bu tür programlarda başka şeyler de dönüyor. Evlilik programlarında gördüğünüz insanların birçoğu Oyuncu ajanslarından geliyor. Gerçek değiller. Çoğu Oyuncu ve bu Oyuncular seyirci karşısında adeta tiyatro oynuyorlar. ”
BEYAZ GAZETE