Ebru Üstüntaş'dan Müzikseverlere Yadigar

Tiyatro oyuncusu Ebru Üstüntaş, "Türbülans" ismini verdiği ilk kariyer albümünün üçüncü video klibini "Yadigar" isimli duygusal şarkısına çekti.

Uzun süredir her cuma günü Beyoğlu Hayal Kahvesi'nde sahne alıp müzikseverlerle buluşan, bir yandan da tiyatro ve müzik çalışmalarına devam eden sanatçı Ebru Üstüntaş, sözlerini kendisinin yazdığı ve Ali Bakan'ın bestelediği Yadigar'ın internet ortamında dinleyiciler tarafından ilgi görmesi üzerine bu şarkıyı kliplendirmeye karar verdi ve Büyükada'nın tarihî atmosferi eşliğinde kamera karşısına geçti.

Yönetmen koltuğunda Kenan Bahadır Derre'nin oturduğu video klibin görüntü yönetmenliğini Burak Barutcu, kurgusunu ise Serdar Börcan gerçekleştirdi. Günün ilk ışıklarında ve soğuk hava koşullarında çekilen klipte Ebru Üstüntaş zaman zaman zor anlar yaşadı.

Birkaç defa düşme tehlikesi atlatan sanatçı set ekibini korkutsa da tüm olumsuz koşullara rağmen çekimleri başarıyla tamamladı. Klipte 15 kişilik bir ekip dondurucu soğuğa aldırış etmeksizin yaklaşık 16 saat çalıştı ve çekim tamamlandı.

Çekimler süresince tüm aksiliklere rağmen gülümseyen sanatçıyı fotoğraf sanatçısı Hakan Yüksel fotoğrafladı. Önümüzdeki günlerden itibaren müzik kanallarında izleyicilerle buluşacak video klip dinleyicilerden tam not alacak ve bir hayli dikkat çekecek gibi görünüyor.