Deniz Akbulut, Bütün Bildiklerini Tahir Yaman'a Anlattı

Deniz Akbulut, durdu durdu Ahmet Özhan ile kardeşi Filiz hakkında bütün bildiklerini Tahir Yaman'a anlattı.

Yıllar önce Anadolu'dan bir film çekiminden eve geldiğinde Ahmet Özhan ile görünce çok şaşırdığını belirten Deniz Akbulut, '' kardeşim Filiz'i i annemden istemeye geldiğini o anda öğrendim '' dedim.Ahmet Özhan'a ,Hale Soygaz' den ayrılalı daha bir yıl olmadan nasıl tanıştınız diye sordum?O da '' Singapur'da yapılan Eurovision Şarkı Yarışması'nda beraber gittiklerini ve Ömrümüzün Son Baharı adlı şarkıda Filiz'in kendisine vokalistlik yaptığınıı'' söyledi. Kardeşim konservatuarda okuduğu için birlikte çalışırlarken birbirlerini sevmişler ve evlenmeye karar vermişler.İkisi de bekar evlenmelerinde bir sakınca yok diye ailece düşündüklerini,Hale Soygazi ile evli olsaydı bu birlikteliğe şiddetle karşı çıkardı.Ama böyle bir durum olmayınca ,bize de hayırlı olsun demek kaldı ,böylece söz kesildi diyen Deniz Akbulut açıklamalarına şöyle devam etti:


'' Ahmet Özhan ile fazla sohbetim ve diyoloğum olmadı.Ben o yıllar gazino çalışmalarından,film setlerinden,turnelerden eve fazla gelemiyordum .Bir ara duydum ki araları bozulmuş ve ayrılmışlar.Daha sonra Fliz başkasıyla evlendi,bir çocuğu oldu ve çok mutlu bir yuvası vardı. istiyordu.. Ahmet Özhan 'da başka biriyle evlenmiş o yıllar.

Şu sıralar medyadan öğrendiğime göre, Ahmet Beyin eşi onlar evliyken,kardeşim Filiz ile beraberlermiş,ilişkileri varmış diye itham ediyormuş.Asla ve asla yemin ederim ki bir kere Ahmet bekardı,Filiz'i istiyordu., o sıra Filiz' de bekardı ve Filz evliği süresince iyi bir eş oldu..Bu bize ve ailemize, yakışmayan iftiradır.Üstelik Filiz şimdi eşinden ayrı ama yetişkin oğlu var. Bu ailemize atılmış iftiradır.Şiddeetlekınıyorum ve üzülüyorum. Kardeşim konservatuar okumuş,şimdi de bir okulda mesleğini sürdürüyor.Rahmetli babam yaşamış olsaydı,bunların hesabını sorardı. Akbulut olarak şerefli ve namuslu bir aileyiz.

Ben babama bir söz vermiştim Akbulut soyadını şerefimizle taşıyacağız diye.Kulağıma bazı duyumlar geliyorki,ben Deniz Akbulut olarak beni lekelemeye çalışıyorlar.Ben bugüne kadar hep aile filmlerinde oynamış olarak halka mal olmuş bir sanatçıyım.Benim hiç açık saçık filmlerim yoktur. Yasemin Bozkurt'un eşi Ünsal Bozkurtun magazin dergileri ve gazeteler için çekilmiş resimlerim vardır.O resimlerim için beni kimse itham edemez.

Herkes beni tanır ve takdir eder. Ben Filiz'in ablası olarak,belki Ahmet Bey kadar değerli olmaya bilirim ama yaptığım tiyatro ve 70 'e yakın sinema filimlerinde oynamış,gazinolarda assolist olarak sahne almış nacize bir sanatçıyım.Takdir eden eder,etmeyen etmez.Beni bütün Türkiye seviyor sayıyor.şunu da söylemek isterim ki,beni ve kardeşimi küçük göremezler.Kardeşime söz ettirmem.Karşılıklı yemek yerlerken görmüşler,ikisi de sanatçı.Bunda bir sakınca görmuyorum.

Duydum ki karısı yakında bir kitap çıkarmış sanırım kendisine malzeme arıyor. Ahmet Bey,evliyken kardeşimle böyle bir şey yapacağını sanmıyorum.Artık bu konu çok başımı şişirdi, işlerimi yapamaz oldum. Kendi işlerime ve televizyon proğramlarına ağırlık vereceğim..Herkes benim projelerimi bekliyor. Benim bütün bildiklerim bu kadar...''