Hülya Koçyiğit'in Duygusal Anları

Yeşilçam'ın gözde sanatçılarından Hülya Koçyiğit canlı yayında duygusal anlar yaşadı. Yayına sanatçı dostları Türkan Şoray ile Filiz Akın'ın bağlanmasıyla Koçyiğit'in gözleri doldu.

Türk sinemasının yaşayan efsanesi, Yeşilçam 'ın kraliçesi Hülya Koçyiğit kızı Gülşah Alkoçlar ile birlikte Saba Tümer 'le Bugün programına konuk oldu.

Yeşilçam günlerini anlatan ana kız, yayına Yeşilçam'ın diğer efsaneleri Türkan Şoray ve Filiz Akın'ın telefonla bağlanmasıyla hem mutlu hem de duygu dolu anlar yaşadılar.

'BENİ YERYÜZÜNDE ANLAYABİLECEK TEK İNSAN O '

Hülya Koçyiğit 'e övgüler yağdıran Türkan Şoray, 'Hülya güven veren tavrıyla, asaretiyle çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Birbirimizi çok iyi anlıyoruz çünkü aynı yolda yürüdük, aynı üzüntüleri yaşadık, aynı sevinçleri yaşadık. Göz göze bakıştığımız zaman o kadar iyi anlıyoruz ki birbirimizi. Onun için Hülya 'nın benim hayatımda çok özel bir yeri vardır. Yıllardır süren dostluğumuz vardır, hiç kopmadık 'diye konuştu.

Şoray'ın bu sözleri üzerine Koçyiğit, 'Gülşah 'ı doğduğunda ilk ziyaret eden Türkan olmuştur. Hatta ona bir künye armağan etmişti, hala saklar Gülşah onu. Beni yeryüzünde anlayabilecek tek insan Türkan 'dır 'dedi.

'HÜLYA ÖRNEK BİR KİŞİLİK '

Türkan Şoray 'ın ardından yayına bağlanan Filiz Akın da Koçyiğit'i yere göğe sığdıramadı. 'Küçücük yaşıyla kamera karşısına çıkan en donanımlı oyuncu o 'diyen Akın, 'İlk filmiyle Berlin Festivali 'nde ödül almıştır. Yeşilçam döneminin en masum yüzüdür. İyi oyunculuğunun yanında hem güzeldir hem çok dosttur Beraberken de çok güleriz. Hülya sanatıyla, ilkeleriyle örnek bir kişiliktir. Sanatıyla bir efsanedir 'şeklinde konuştu.

Şoray ve Akın'ın bu sözleri karşısında oldukça duygulandığı gözlenen Hülya Koçyiğit, 'Tüylerim diken diken oldu, çok etkilendim, seni çok seviyorum 'ifadesini kullandı.

Terleyen ve gözleri dolan Koçyiğit, 'O kadar güzel şeyler söyledi ki, bunlara layık olmaya çalışıyorum 'dedi. BEYAZ GAZETE