Finale ikili arasındaki bu gerginlik damga vurdu

'O Ses Türkiye ' yarışmasının final bölümüne Hülya Avşar ile Hadise arasında yaşanan gerginlik damga vurdu.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın, jüri üyeliğini Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Hadise ve Murat Boz'un üstlendiği 'O Ses Türkiye' yarışmasının final bölümüne Hülya Avşar ile Hadise arasında yaşanan gerginlik damga vurdu.

Finale adlarını yazdırmayı başaran; Mustafa Sandal'ın takımından İbrahim Şevki, Hadise'nin takımından Bihter Erkmen, Murat Boz'un takımından Oğuz Berkay Fidan ve Hülya Avşar'ın takımından Fatma İşcan'ın 'O ses 'olmak için jürinin ve izleyicilerin karşısına çıktı ve gecenin birincisini SMS oyları ile belirlendi. Oğuz Berkay Fidan'ın birinci olduğu yarışmada Hülya Avşar ve Hadise arasında gergin anlar yaşandı.

Hülya Avşar, 'Annem 'şarkısını söyleyen yarışmacısı Fatma İşcan 'ın performansını değerlendirdi. İşcan'a, 'Ben seni zaten sahneye her zaman çok yakıştırmışımdır. Tam bizim Türkiye 'mize uygun bir assolist gibisin, her şeyinle 'diyen Avşar, 'Şarkıları yorumla şeklinle, hanımefendiliğinle, çıtı pıtı oluşunla... Beni en çok etkileyen tarafların bunlar oldu zaten 'şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Hadise araya girerek Hülya Avşar'a, 'Türk halkı sadece böyle şarkılar mı seviyor? Bence Türk halkı daha farklı şarkıları da seviyor 'diye çıkıştı.

Seyircilerin “Evet” diyerek karşı çıktığı Hadise, “ Şunu demek istiyorum; Türk halkı sadece arabesk mi seviyor?” diye sordu.

'BEN YARIŞMACIMLA KONUŞUYORUM SİZE NE OLUYOR?


Buna karşılık Hülya Avşar, “Sen ne demek istiyorsun, kavga mı edelim şimdi? Ne oldu ben anlamadım, kavga mı ediyoruz? ” dedi.
Avşar 'ın sözlerine katılmadığını belirten Hadise, “Ben Fatma 'ya bir şey demiyorum ama Türk halkını bir köşeye sıkıştırmayalım. Türk halkı müziği seviyor” ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine Avşar, “Ben sözüme devam edebilir miyim? Ben yarışmacımla konuşuyorum size ne oluyor? Burada enteresan bir gerginlik var farkındayım ama ben çok eğleniyorum” diye konuştu.

Hadise ise, “Ben gergin değilim” karşılığını verdi. BEYAZ GAZETE