Fatih Ürek, Bir Birinden İlginç Açıklamalar Yaptı

Hafta içi her gün Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Mahşet programına konuk olan şarkıcı Fatih Ürek Tayyar Işıksaçan'a bir birinden ilginç açıklamalar yaptı.

Son dönemler çok kıskanıldığını belirten Ürek,'Daha iki şarkıyı söyleyemeyen yaşları henüz 30 ama nedense beni kıskanıyorlar. Ben hepisinin büyüğüyüm. Ve işini çok iyi yapan bir sanatçıyım. Ben kimseyi kısnamıyorum , ve kimseye düşmanlık yapmıyorum bu insanlar benden ne istiyor, anlamış değilim. Önce gidip iki şarkı öğrensinler'

Seda Sayan KOMŞUM ONU BEN GAMBEZLEMEDİM
Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın Asdtorya Alışveriş Merkezinde bir gençle görüntülenmesinin kendisine maal edildiğini hatırlatan Fatih Ürek, O benim can arkadaşım ve aynı apartmanda kapı komşum. Ben hayatımda kimseyi kimseye gambazlamadım dedi. Kodudan nefret ederim. kimsenin ahını kimsenin günahını alamamam. Kaldıki Seda benim bitanem, bu olaydan sonrada Beyaz Tv'de onun konuğu oldum.

BODRUMUN PAŞASI DEĞİL MUHTARIYIM
Zeki Müren'den sonra Bodrum'a yerleşen bir sanatçı olduğunu hatırlatan Ürek,'Ben olsam olsam Bodrum'un muhtarı olurum. Öyle de bir açıklamam vardı. Belki bugün mesleğimi bıraksam yine gider Bodrum'da bir mekan açarım ve orada yaşarım. Ben beni dinleyenleri ve çalıştığım mekanları patronlardan bile çok düşünürüm. Çünkü beni sevenler benim kul hakkına uymamdan dolayı çok seviyor.