"Survivor Hazırlıklarına Başladım"

'Survivor Ünlüler" yarışmasına katılacak isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Sibel Tüzün, hazırlıklara başladığını belirterek, "Diyet ve spora başladım. Fiziksel gücümü artıyorum" dedi.

Acun Ilıcalı'nın ikincisini yapacağı 'Survivor Ünlüler 'yarışmasına katılacak isimlerden biri de ünlü şarkıcı Sibel Tüzün oldu.

TV8 ekranlarında yayınlanan Sema Eren ile Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programına telefonla bağlanan Sibel Tüzün, katılacağı Survivor Ünlüler yarışmasıyla ilgili düşüncelerini anlattı.

Survivor hazırlıklarına başladığını belirten Tüzün, 'Diyet ve spor yapıyorum. O şartlara uyum sağlamamı kolaylaştırmak için hazırlık yapıyorum 'dedi.

'MUSTAFA VE ALP'İ DUYUNCA KABUL ETTİM '


Mart 'ın ikinci haftası Dominik Cumhuriyeti'ne gideceklerini söyleyen Tüzün, 'Orada bir rekabet var ama bizde takım psikolojisi var. Alp Kırşan ve Mustafa Topaloğlu'nun gideceği söylenince açıkçası onların olmasına çok sevindim. Çünkü Mustafa ve Alp ile daha önce 1,5 ay birlikte yaşamışlığımız var. Ağva 'da Çılgın Dershane film çekmiştik. Onların var olması kabul etmemin gerekli sebeplerinden biriydi 'şeklinde konuştu.

'FİZİKSEL GÜCÜMÜ ARTIRIYORUM '


Yarışmada kavgalarıyla gündeme gelen ünlüler anımsatılınca Tüzün, 'Ben kavga edeceğiz diye gitmek istemiyorum. Evet şartlar zor ama asıl olan o zor şartlarda bile iyi niyetli olabilmek. Orada kendiniz yarışıyorsunuz ama bir takım çalışması var ki, onu daha çok önemsiyorum 'diye konuştu.

'Fiziksel gücümü arttırmaya çalışıyorum 'diyen Sibel Tüzün, 'Dayanıklıyım genel olarak, konsantrasyonum yüksektir. Onlar bana yardımcı olursa iyi sonuçlar alırım diye düşünüyorum 'dedi.

Tüzün, 'En çok beni cezbeden hiçbir şeyin olmadığı bir yerde, dünyanın başka ucunda bir daha yaşayamayacağız ve çok az kişinin yaşayabileceği bir deneyim var 'şeklinde de konuştu. BEYAZ GAZETE