Muhteşem Üçlü Aynı Sahnede

Hande Yener, Sinan Akçıl ve Burcu Esmersoy, Sevgililer Gününü Capacity’de Unutulmaz Bir Konser ve Etkinlikle Kutladı

Sevgililer Günü 'nü düzenlediği muhteşem bir konser ve çekiliş heyecanı ile kutlayan Capacity Alışveriş ve Yaşam Merkezi, tüm misafirlerine ve ziyaretçilerine müzik ve sürprizlerle dolu eğlenceli bir Sevgililer Günü etkinliği kutlaması yaşattı. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy 'un sunuculuğunu yaptığıve imzalı fotoğraflarını dağıttığı etkinlikte Capacity'nin 4. Yaşına ve Yeni Yıla özel düzenlediği kampanyasının da talihlileri yapılan çekiliş töreni ile belirlendi.

Yoğun ilgi gören Sevgililer Günü etkinliğinde sevilen müzisyen Sinan Akçıl 'ın hareketli şarkılarıyla çoşan Capacity ziyaretçileri ve Bakırköylüler, Hande Yener 'in muhteşem şarkıları ile de gerçek bir müzik ziyafeti yaşadılar. Aynı zamanda Hande Yener ve Sinan Akçıl 'ın imzalıalbümlerinin de dağıtıldığı etkinlikte Capacity Genel Müdürü Özcan Ekşib sanatçılara birer teşekkür plaketi veridi ve tüm Capacity ziyaretçilerinin Hande Yener ve Sinan Akçıl 'la birlikte Sevgililer Günü 'nü kutladı.

Capacity'nin yeni yaşına ve yeni yıla özel kampanyasında 150 TL. alışveriş yaparak kampanyaya katılan sanşlıziyaretçilere noter huzurunda yapılan çekilişle 4 adet Mercedes C 180, 4 adet LED TV, 4 adet Ipad 2 ve 4 adet Iphone 4 hediye edildi.