Metin Şentürk'ün Eşine Kanser Kanser Teşhisi Konuldu

Ünlü şarkıcı Metin Şentürk önceki gün aldığı bir haberle yıkıldı. Ünlü şarkıcının 6 yıldır evli olduğu ve büyük bir aşkla sevdiği Fulya Şentürk’e ‘Trioid Kanseri’ teşhisi konuldu.

Amerikan Hastenesi 'nde yapılan kontroller ve biopsi sonucunda eşine 'Kanser'teşhisi konulması ünlü müzik adamını çok üzdü. Metin Şentürk ile Halis-Meziyet Kalkavan çiftinin kızları olan Fulya hanım 10 Mayıs 2006 'da Kalkavan ailesinin karşı çıkmasına rağmen dünya evine girmişler ve Şentürk zaman geçtikçe kendisini eşinin ailesine sevdirmeyi başarmıştı.

Teşhis konulmasından sonra trioid bezi ameliyatla alınan Fulya Şentürk 'ün moralini yüksek tuttuğu ve yanından hiç ayrılmayan eşinin desteğiyle iyileşeceğine dair inancını hep koruduğu belirtiliyor. Doktorlar 'İyot Tedavisi'uygulanan Fulya Şentürk 'ün moralinin yüksek olmasının hastalıkla mücadelede çok önemli olduğunu vurgularken Metin Şentürk eşinin hastalığının ortaya çıkmasından sonra tüm konser ve ekstra işlerini iptal ettirdi.

ARZUM ONAN AYNI HASTALIĞI YENMİŞTİ
Ünlü manken ve oyuncu Arzum Onan 2005 yılında önce Lenf kanserine yakalanmış, tümör bir yıl sonra Trioit Bezi 'ne sıçramıştı. Peş peşe iki operasyon geçiren ünlü manken kanseri doktorlarının ilgisi ve eşinin gösterdiği sevgiyle yendiğini söylemişti