Ünlü Mankenler Kurabiyeyi Kırdı, Hediyeyi Kazandı

Selda Car, Hollanda'da ki sevgiliye "Artık gel" diledi.

Jean spor giyimin unutulmaz markası Loft, sevgililer gününü Çinli'lerin aşk mesajlarını gizlice ulaştırmak için kullandığı 'Şans kurabiyeleri'ile kutladı. Ünlü mankenler Didem Soydan, Selda Car, ve ünlü Koreograf Öner Evez, Çinli'lerin bu geleneğini 'Aşk'ta şans için'denediler.

Loft Jeans magazasında sevgilileri için alışveriş yapan Didem Soydan, Selda Car ve Öner Evez, şans kurabiyelerini kırarak hem hediyelerini kazandılar, hem de 'Aşk'da '. Güzel manken Selda Car şans kurabiyesini kırmadan önce Hollanda'da ki sevgilisinin artık gelmesini dilerken, Didem Soydan, 'Aşk'da'mutluyum, hayatımın aşkını yaşıyorum, İş'de başarı dilerim'dedi.

14. yüzyılda Çinliler tarafından haberleşmek ve yazılı notlarını içine saklamak amacıyla kullanılan kurabiyeler Loft Jeans 'e ilham verdi ve Sevgililer Günü alışverişleri için “Loft Şans Kurabiyelerini” hazırladı. Ünlü mankenler Didem Soydan, Selda Car ve ünlü koreograf Öner Evez, bu ilginç geleneğe uyarak Loft Jeans mağazasından sevgilileri için alışveriş yaptılar ve “şans kurabiyelerini” kırarak hem hediye kazandılar hem de “aşk 'da şans” dilediler.

Ünlü manken Didem Soydan 'ın şansı pek yaver gitmedi ve en düşük hediye olan 30 Tl 'lik alışveriş çekini kazandı. Selda Car ise en yüksek hediyelerden biri olan 120 TL 'lik alışveriş çekini kazanırken şans kurabiyesinden Hollanda 'da ki sevgilisinin artık gelmesini diledi.

Selda Car; “Aşığım, muhteşem bir insanlar birlikteyim ama gel gör ki en büyük sorun ayrı olmamız. Şu anda Hollanda 'da ve onun bir an önce yanıma gelmesini ve Sevgililer Gününü birlikte geçirmeyi diledim” dedi.

Didem Soydan ise; “Aşk 'ta şanslıyım ve şu anda harika giden bir ilişkim var. Aradığım herşeyi bulduğum bir ilişki yaşıyorum. O yüzden ben iş 'le ilgili dilekte bulundum” dedi.

SEVGİLİLERİNE HEDİYE SEÇERKEN FİKİR DEĞİŞTİRDİLER..
Didem Soydan ve Selda Car, Loft Jeans mağazasından sevgilileri için hediye seçerken gözleri bayan reyonunda kaldı ve fikir değiştirip ; “Neden biz sevgililerimize hediye alıyoruz ki, onlar bize alsın” diyerek kendileri için alışveriş yapmaya devam ettiler.

“Kurabiyeyi Kır, Hediyeyi Kazan” sloganı ile gerçekleştirilen kampanyada, Loft mağazalarından 120 TL ve üstü alışverişlerde bir şans kurabiyesi kazanma hakkı veriliyor. Şans Kurabiyesinin içinden özel bir Aşk Mesajı ve sürpriz hediyeler, alışveriş çekleri çıkıyor.