Uludağ Sevgililer Günü Öncesi Hadise'yle İsındı

Sevgililer Günü öncesi Uludağ'da sahne alan Hadise, muhteşem sahne şovu ve şarkılarıyla sevenlerini büyüledi.

Çiftlere de öneride bulunan Hadise, 'Çok para harcamadan da sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz. Sokaktan kopardığınız bir çiçek, bir güler yüz de yeterli olur. Sevgililer Günü'nde çok para harcamak saçmak 'dedi.

Sevgililer Günü öncesi Uludağ'da sahne alan Hadise, hareketli şarkıları ve muhteşem sahne şovlarıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Konser salonunu dolduran binlerce kişi bir dakika bile yerinde duramazken, ünlü şarkıcı Hadise tüm çiftlerin Sevgililer Günü'nü kutladı.

Konserden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hadise, Sevgililer Günü'nde ilk olarak annesini arayacağını belirterek, 'Sevgililer Günü'ne özel repartuarımızı uzun tuttuk. Bugüne özel olarak sahnede uzun süre kalacağım. Sevgililer Günü'nde mutlaka sevgilinizle bir yemeğe de çıkmak isteyeblirsiniz ama ailenizle de iyi vakit geçirebilirsiniz. Sevgililer Günü'nde çok fazla para harcamak bence saçma. Ben çok basit şeylerle de mutlu olabiliyorum 'ifadelerini kullandı.

Sahne şovlarına önem verdiğini söyleyen Hadise, 'O Ses Türkiye bittikten sonra, sahne şovlarına da yenilikler getireceğim. Farklı şeylerle karşınızda olacağım. Yarışma çok zamanımı alsa da elimden geldiğince izleyenleri mutlu etmeye çalışıyorum 'dedi

Kayak yapmaktan korktuğunu da dile getiren Hadise, '10 seneden beri kayak yapmıyorum. Kaymayı tehlikeli buluyorum. Ben sporumu salonda yapmayı tercih ediyorum. Düşmekten ve yaralanmaktan korkuyorum. Sahneden uzak kalmaktan korkuyorum 'dedi.

Eurovision yarışmasına katılacak olan Can Bonomo'ya tavsiyelerde bulunan Hadise, 'Kulağını eleştrilere kapatsın. Elinden geldiği kadar çok ve enerjik çalışsın. Ekibini çok iyi organize etmeli. Organizasyonun önemi konusunda çalışmalar yapsın. Bol şans diliyorum 'diye konuştu.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.