Sultan Ulutaş: Annem Oyuncu Olmamı İstemedi

Sultan Ulutaş, annesinin oyuncu olmasını istemediğini belirterek, “Annem mesaisi olan ve düzenli bir işim olmasını istiyordu" dedi

FOX TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan “Babam İçin” dizisinin deli dolu kızı Işıl karakterini canlandıran 24 yaşındaki güzel oyuncu Sultan Ulutaş, annesinin oyuncu olmasını istemediğini belirterek, “Annem mesaisi olan ve düzenli bir işim olmasını istiyordu, onun hatırı için Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünü bitirdim” dedi.

Oyunculuğa üniversite okuduğu yıllarda başlayan Sultan Ulutaş Yıldız Teknik Üniversitesi 'nde Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği okurken reklam ajansına kaydolduğunu belirterek, “ Birkaç reklam filminde oynayarak para kazanmaya başladım.

Okulum bittikten sonra Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü burslu olarak kazandım. Çocuklar Duymasın dizisinde oynadıktan sonra Babam İçin dizisinden Işıl rolü teklifi geldi. Oyunculuk zevk alarak ve isteyerek yaptığım bir iş” dedi.

Annesinin oyuncu olmasını istemediğini de söyleyen güzel oyuncu, “Annem mesaisi olan düzgün ve sürekliliği olan bir iş yapmamı istiyordu. Annemi kırmamak için Yıldız Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği 'ni bitirdim. Ama oyunculuğu tercih ettim. Oyunculukta daha mutluyum, sevdiğim işi yapıyorum” diye konuştu.

Yönetmenimiz oyuncuyla aynı dili konuşan bir yönetmen

Ulutaş, “Yönetmenimiz oyuncuyu motive eden ve oyuncuyla aynı dili konuşabilen bir yönetmen. Yönetmenimizin bu davranışı önce bize sonra ekrana daha sonra izleyiciye yansıyor. Hikayenin sıcaklığı ve karakterlerin gerçekliği de buna eklenince ortaya çok keyifli bir iş çıkıyor.