Türkiye'nin starı Serdar Ortaç'dır

Ünlü sanatçı Neco, Türkiye'de iyi şarkı söyleyen gençlerin yetişmediğini savunarak, "Şu an Türkiye’de yaptığı müzik ile yaptığı albümlerle bir star aranıyorsa bu Serdar Ortaç’tır, Tarkan vs. değil" dedi. Neco, pop müzik yapan kızı Ayşe Özyılmazel'i dinlemediğini de söyledi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Sema Eren ile Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu Böyle Bir Şey Var Mı? programına konuk olan Neco, günümüz pop müziğini yorumladı.

Daha önce Hadise 'yi tanımadığını açıklayan Neco, Hadise'yi hala tanımadığını söyledi. 'Bunu başka türlü anlamasınlar, son derece pozitif konuşuyorum 'diyen Neco, 'Hadise'yi dinlemedim, merak da etmedim. Çünkü herkesin yaşı ilerledikçe müzik kültürü oluşur. Bu müzik kültüründe neleri dinleyip neleri dinlemeyeceğini bilir. Ben hala zaman zaman canım istediği zaman klasik müzik dinlerim, popüler müzik dinlerim ama Türkçe popu dinleyemiyorum 'şeklinde konuştu.

'AYŞE'NİN KLİPLERİNE HİÇ BAKMIYORUM '


Kızı Ayşe Özyılmazel'in de pop müzik yaptığı Neco, 'Ayşe'yi de dinlemiyorum. Şöyle dinliyorum kendi bana getiriyor çalışmalarını, bu konuda harcadıkları zamana saygı olarak onlara teşekkürlerimi sunuyorum ama sonrasında dinlemiyorum. Ayşe 'nin kliplerine hiç bakmıyorum. Ben onun çabalarına büyük saygı duyuyorum, kendince iyi çalışmalar yapıyor. Ama beğenip beğenmemek herkesin elinde olduğu gibi bir baba olarak benim de hakkım. İki kızımın da müziğe yeteneği var 'ifadelerini kullandı.

Neco, süper star Ajda Pekkan'a, Euruovision temsilcimiz Can Bonomo'ya ve pop müziğin sevilen ismi Serdar Ortaç'a ise övgüler yağdırdı.

'AJDA GİBİSİ YOK '


Türkiye'de hala Ajda Pekkan gibi şarkı söyleyen kadın sanatçı olmadığını savunan Neco, 'Kadının hayatı bu. Muhteşem güzel şarkı söylüyor ve sahnede iyi satıyor. Büyük bir saygı duyuyorum Ajda 'ya 'dedi.

'TÜRKİYE'DE İYİ ŞARKI SÖYLEYEN GENÇLER YETİŞMİYOR '


Gençlerden ise Kenan Doğulu'nun bi zamanlar çok güzel besteler yaptığını söyleyen Neco, 'Ama sonrasında bunların yavaş yavaş Kenan 'ı terk ettiğini gördüm. Türkiye 'de iyi şarkı söyleyen ve iyi sesi olan gençlerimiz de yetişmiyor 'diye konuştu.

'CAN BONOMO 'YU ÇOK BEĞENİYORUM '

Neco, 'Son günlerde beni etkileyen enteresan bir çocuk var Türkiye 'de, Can Bonomo. Çok enteresan bir sesi var. Bu çocuğu çok beğendim ve ilk defa beni biri heyecanlandırdı 'dedi.

'SERDAR ÇOK ZEKİ BİR ADAM '

Murat Boz 'u da dinlemediğini belirten Neco, 'Serdar Ortaç 'ı dinlemiyorum fakat Serdar çok akıllı bir çocuk. Bu toplumu o kadar iyi tanımış ki ve o kadar güzel melodiler, şarkı sözleri buluyor ki... Şu an Türkiye 'de yaptığı müzik ile yaptığı albümlerle bir star aranıyorsa bu Serdar Ortaç 'tır, Tarkan vs. değil. Hakikaten çok zeki bir adam, çok başarılı 'şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE