"Acun'un programları iyi ama jürisi iyi değil"

Gazeteci-Yazar Enver Aysever, canlı yayında O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyelerine yüklendi.

Gazeteci-Yazar Enver Aysever, canlı yayında Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstelendiği O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyelerine yüklendi. Aysever, yarışmada çok iyi seslerin olduğunu ifade ederek, ' Jüri yarışmacılara ahkam kesiyor. Ahkam kesen jüri o şarkıları çıkıp kendileri söylesin bakalım, asla söyleyemezler ' dedi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Pınar Esen'in sunduğu Hafta Sonu Keyfi programının bugünkü konuklarından biri Gazeteci-Yazar Enver Aysever'di. Siyasi konulardaki yorumlarıyla dikkat çeken Aysever, bu kez O Ses Türkiye yarışmasında jürilik yapan sanatçı Hülya Avşar ve Murat Boz'u eleştirdi.

O Ses Türkiye programını çok sevdiğini söyleyen Aysever, ' Acun Ilıcalı ne yapsa tutuyor. Benim orada en çok haz duyduğum şey şu, Türkiye'de insanların çıkıp gümbür gümbür şarkı söylüyor olması ve bu kadar yetenekli insanların olması hoşuma gidiyor. Mesela Var Mısın Yok Musun?'u seyretmezdim ' dedi.

' YARIŞMACILARA AHKAM KESEN JÜRİ O ŞARKILARI SÖYLEYEMEZ '

Yarışmacılar elendikleri zaman sinir olduğunu belirten Enver Aysever, ' Acun buradan bizi duysun. Jüri ahkam kesiyor. Ahkam kesen jüri o şarkıları çıkıp kendileri söylesin bakalım, asla söyleyemezler ' şeklinde konuştu.

' HÜLYA HANIM MÜZİSYEN DEĞİL '


Müzikle ilgilendiğini ifade eden Aysever, ' Acun'un programı iyi ama jürisi iyi değil. Mesela jüri Aşkın Nur Yengi, Funda Arar olabilirdi. Hadise'nin iyi bir müzisyen olduğunu düşünüyorum, onu beğeniyorum. Ama Hülya Hanım'ın müzisyen olduğunu düşünmüyorum. Besteci Atillah Özdemiroğlu gibi biri de jüri olabilirdi. Çünkü orada gerçekten çok iyi şarkıcılar var ' diye konuştu.

' MURAT BOZ'UN ŞARKILARI BERBAT '


' Murat Boz şahane bir adam, çok yakışıklı, müthiş sempatik bir adam ama berbat şarkılar yapıyor ' diyen Aysever, ' Ama müthiş bir ekran figürü, star olabilecek birisi, başka bestelerle, canlı şarkı söylemesi lazım. Belli ki iyi şarkıcı ama berbat şarkıları var. Onun iyi şarkılar söylemesini istiyorum ' dedi.

' HADİSE TÜRKİYE'NİN MADONNASI '

Hadise'nin mükemmel bir şarkıcı olduğunu da söyleyen Enver Aysever, ' Sahne için mükemmel birisi. Türkiye'nin Madonnası. O da iyi şarkılar söylemeli ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE