Türkiye Ençok Acun Ilıcalı Ve Hülya Avşar'a Güveniyor

MediaCat dergisi Şubat sayısında 2012’nin ilk ayındaki Celebrity Güven Endeksi sonuçlarını açıkladı...

Araştırma şirketi IPSOS KMG tarafından, ünlülerin tüketicilerin marka tercihleri üzerindeki etkilerini araştırmak için gerçekleştirilen Celebrity Güven Endeksi çalışması kapsamında 5–31 Aralık 2011 tarihleri arasında 12 ilde Türkiye kent nüfusunu temsil eden toplam 1200 kişi ile görüşme yapıldı.

Celebrity Güven Endeksi ' nin sonuçlarına göre, Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar zirveyi paylaşan isimler oldu.Türkiye ' nin en çok güvendiği ünlülerin belirlendiği düzenli araştırma Celebrity Güven Endeksi ' nin Ocak ayı sonuçlarında,

Yetenek Sizsiniz ' in iki jüri üyesi, Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar eşit puanla zirvede yer aldı. Geçen dönemin ikincisi olan ve Pepsi ' nin yanı sıra Papia ' nın da reklam yüzü olan Hülya Avşar, Ocak ayında birinciliği Acun Ilıcalı ile paylaştı.

Geçen dönemin üçüncüsü olan ve Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Yok Böyle Dans, O Ses Türkiye gibi Türkiye ' nin en çok konuşulan projelerine imza atan Acun Ilıcalı ise Ocak ayında yükselişe geçerek birinciliği yüzde 26,6 ile Hülya Avşar ile paylaştı.