Sergen'in Yeni Gözdesi Elif Dürüst

Nişantaşı'ndaki bir mekanda hayli samimi olan ikili, kulübü ayrı terk etti. Sosyetik güzel ile Sergen, daha sonra Etiler'de buluştu.

Eski futbolcu Sergen Yalçın, dillere destan çapkınlık günlerine geri döndü. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Melike İpek Yalova'dan ayrılan Yalçın, önceki gecce sürpriz bir isimle birlikteydi. Sergen Yalçın'a eğlence geccesinde eşlik eden kişi; sosyete dünyasının önde gelen simalarından Elif Dürüst'tü. İkili, önce Nişantaşı'nda bir mekana girerken görüntülendi.

AYRI ARAÇ, AYNI MEKAN
Mekanda aynı masada oturan ve samimi görüntüler sergileyen ikili, çıkışta ayrı arabalara bindi. Gazetecilerin kendilerini takip ettiğinden habersiz olan Elif Dürüst ile Sergen Yalçın, Etiler'deki bir mekanda buluştu. Sosyetik güzelle görüntülenmemek için çaba sarf eden Sergen, gazetecileri görünce; ' Bizi mi takip ettiniz? ' diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.

ARABALAR PEŞ PEŞE!
Nişantaşı'ndaki mekana aracıyla ilk giden isim Elif Dürüst oldu. Hemen ardından başka bir araçla Sergen Yalçın gelince, ikili aynı karede görüntülendi.