"Hilal Cebeci’nin fotoğraflarını bilseydim daha önce girerdim"

Ünlü şarkıcı Metin Şentük bugün Twitter'a girdi, olay oldu. "Beni Twitter'a Birol Güven soktu" diyen Şentürk, "Hilal Cebeci’nin fotoğraflarını bilseydim daha önce girerdim" dedi.

Ünlü şarkıcı Metin Şentük bugün Twitter'a girdi, olay oldu. Twitter'da ana gündem maddesi olan Şentürk, şimdiye kadar 60 tweet attı. ' Beni Twitter'a Birol Güven soktu ' diyen Şentürk, ' Hilal Cebeci ' nin fotoğraflarını bilseydim daha önce girerdim ' dedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Sema Eren ile Cengiz Semercioğlu'nun programına telefonla bağlanan Şentük, Twitter'a nasıl üye olduğunu anlattı.

Bugün Twitter ' a üye olan Şentürk, ana gündem maddesiydi oldu. ' Ben aslında bu işleri bilmezdim hala da bilmiyorum ' diye konuşan Metin Şentürk, ' Beni Birol Güven bu işe ikna etti ve bu işin önünü alamıyorum ama çok mutluyum, çok güzel bir şeymiş bu. Sevenlerinle çok güzel paylaşımlarda bulunuyorsun ' şeklinde konuştu.

' HİLAL CEBECİ'Yİ TAKİP ETMEYE BAŞLADIM GÖZÜM AÇILDI '

' Hilal Cebeci ' yi takip etmeye başladım gözüm açıldı ' diye tweet atan Şentürk, ' O fotoğrafların orada olduğunu bilseydim daha önce girerdim Twitter ' a ' dedi.

Şu ana kadar 60 tweet atan Şentürk'ün tweetlerinden biri de ' Alıştım Twitter ' a gözüm kapalı giriyorum artık ' oldu.

' Bir de bana TT oldun dediler. O ne yahu TT olunca ne oluyor dedim. Acayip şeyler var öğreneceğiz herhalde. Çok sevdim Twitter'ı, çok daha fazla zaman geçireceğim ' şeklinde konuşan ünlü şarkıcı, tweetlerini yardımcılarına attırdığını da belirtti.

' BOŞANMIYORUM '

Metin Şentürk, hakkında çıkan ' Boşanıyor ' iddialarını da yalanlayarak, ' Benim kimsede gözüm yok, kimsenin gözü de bende olmasın ' dedi. BEYAZ GAZETE