Seda Sayan konuğunun kıyafetini kesti

Seda Sayan canlı yayında Gülben Ergen'in kıyafetini kesti.

  Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan'ın sunduğu Beyazın Sultanı programının bugünkü bölümüne ünlü sanatçı Gülben Ergen konuk oldu. Keyifli anlar yaşanan programda Seda Sayan Gülben Ergen'in kıyafetini kesti.

Kıyafetlerini mikrofona göre kestiğini belirten Sayan, Gülben Ergen 'in kıyafetine 'Ben olsam belimin inceliği çıksın diye bu ceketi kesmiştim. Şişman gözüküyorsun böyle aslında zayıfsın 'dedi. Ekibinden makas isteyen Seda Sayan, 'Bu pintinin ceketini keseceğim 'diyerek Gülben Ergen'in ceketini kesti.

'ÇANTADAN ÇIKAN AYNAYA BAK YUH LAN '

Seda Sayan daha sonra Gülben Ergen 'in çantasını karıştırdı. İlk olarak büyük bir ayna ve saç spreyi çıkaran Sayan şaşkına döndü. 'Seda Sayan'ın tepkisi: 'Çantadan çıkan aynaya bak yuh ulan 'oldu.

'KADINLARIN ALMAK İÇİN KUYRUĞA GİRDİĞİ ÇANTA '

'Benim asil çantamı ibret-i alem için getirin 'diyen Sayan'ın çantası da stüdyoya geldi. Bu kez Gülben Ergen Seda Sayan'ın çantasını karıştırdı.

'Bu çanta kadınların almak için kuyruğa girdiği an pahalı çanta 'açıklamasında bulunan Ergen, Sayan'ın çantasından gözlüğünü de çıkardı. Seda Sayan'ın gözlüğü takan Ergen'e
'Sana çok yakıştı. Hediyem olsun sana. Çok pahalı ama olsun 'dedi. BEYAZ GAZETE