'Hülya Avşar Bana Çok Yardımcı Oldu'

Bugünlerde ilk single çalışması Bensiz Yapamazsın ile kendinden söz ettiren İrem Derici'yi milyonlar O Ses Türkiye yarışması ile tanıdı.

Geçtiğimiz sezon yarışmada söylediği şarkılar, yaptığı danslar ve kendine özgü üslubuyla dikkat çeken İrem Derici, Hülya Avşardan çok şey öğrendiğini söylüyor.

Melih Kibar'ın bugüne kadar hiç duyulmamış son bestesi Bensiz Yapamazsın ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan İrem Derici; şöhret basamaklarını geçtiğimiz sezon katıldığı O Ses Türkiye yarışmasıyla tırmanmaya başlamıştı. Yarışmada Hülya Avşarın koçluğunda başarılı performanslar sergileyen İrem Derici, müzikal anlamda farklı türlere hakim olsalar da Hülya Avşar'ın öğütleri ve tüyolarının kendine çok şey kattığını ifade ediyor.

İrem Derici, Hülya Avşar çok pozitif ve çalışkan biri. Bana verdiği tüyolar çok işime yaradı. Yarışma da güzel bir deneyimdi. Türkü veya arabesk söyleyerek halka oynamayı seçmedim; koreografiyle yabancı şarkılar seslendirdim ve yarı finale kadar da geldim. Bu yarışma sayesinde ailem de benim bu işi yapabileceğimi gördü ve desteklerini esirgemediler diyor.