'O programda olsaydım ellerime hakim olamayabilirdim'

Artık daha sakin biri olduğunu söyleyen Sevda Demirel, davet edilip de gitmediği ünlü sunucu Esra Ceyhan'ın programı için, "O programda olsaydım ellerime hakim olamayabilirdim' dedi. Demirel, Esra Ceyhan'ı samimi bulmadığını ve Ceyhan'ın perde arkasında başka bir insan olduğunu söyledi.

Artık daha sakin biri olduğunu söyleyen Sevda Demirel, davet edilip de gitmediği ünlü sunucu Esra Ceyhan'ın programı için,'O programda olsaydım ellerime hakim olamayabilirdim' dedi. Demirel, Esra Ceyhan'ı samimi bulmadığını ve Ceyhan'ın perde arkasında başka bir insan olduğunu söyledi.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Sevda Demirel, sunucu Esra Ceyhan'ı çok kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Demirel, İş adamı Aziz Hortoğlu'nun, 16 yıl birlikte yaşadığı kedisi için özel bir tarla alıp mezar yaptırdığı haberini verirken programında gülme krizine giren Esra Ceyhan'a çok sert çıktı.

'ESRA CEYHAN PERDE ARKASINDA BAŞKA BİR İNSAN'

Ceyhan'ın o günkü programına davetli olan ancak gitmeyen Sevda Demirel,'Esra Ceyhan'ın programına özellikle gitmedim çünkü Esra Ceyhan'ı samimi bumuyorum. Bir çok insan da bunu teyit ediyor. Bence çok iyi kapli bir kadın değil o. Dışa karşı çok farklı görünüp perde arkasında başka bir insan. Çünkü yıllar önce ben de bir şey yaşadım kendisiyle. Verdiği sözleir hiç bir şekilde tutmuyor. Programa yalvar yakar çağrılıyorsun, gidince programda senin üzerinden bir sürü oyunlar oynuyorlar. Ki o zaman gitmek zorunda olduğum programlar vardı, şimdi kesinlikle kabul etmiyorum. Dolayısıyla o programa gitmedim, kabul etmedim. İkbal Hanım'a gitmeyi daha uygun buldum. İyi ki de gitmişim, çok da güzel ağırlandım, sevgiyle sarıldılar bana' şeklinde konuştu.

'ESRA CEYHAN'IN KAHKAHALAR ATMASINA GEREK YOKTU'

'Hep diyorum ya artık daha sakinim diye Esra Ceyhan'ın programına gitseydim ve eğer hayvanlarla ilgili şöyle bir sahne görseydim, daha farklı yorumlar yapılmış olsaydı herhalde ellerime hakim olamazdım' diyen Sevda Demirel,'Hayvanlar konusunda öyleyim çok özür dilerim. Çok ciddi anlamda büyük şeyler olabilirdi. Hayvanlarla ilgili propagandaya suskun kalamam. Orada Esra Ceyhan'ın kahkahalar atmasına gerek yok, o zaman hayvanları sevmediği ortaya çıkıyor' ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE