Nişan yüzüklerini takıp Kumkapı'ya koştular

Arda Turan, evlilik yolundaki ilk adımını attı. Atletico Madrid’te top koşturan Turan, 3.5 yıldır beraber olduğu sevgilisi Sinem Kobal'ı dün ailesinden istedi.

Turan, dün akşamüstü Kobal'ın ailesinin oturduğu Acıbadem'deki Sinem Apartmanı'na gitti. Ünlü futbolcuya kız isteme merasimi sırasında eski hocası, Galatarasay Teknik Direktörü Fatih Terim'in de eşlik edeceği gündeme gelmişti. Ancak Terim'in, Turan'ın yanında olmadığı görüldü. Ellerinde çiçek buketleriyle apartmana giren Turan, kardeşi, annesi, babası ve teyzesinin de aralarında bulunduğu yakınlarıyla beraber Kobal'ı ailesinden istedi.

Mekanın üst katını kapattı

Gazetecilerden muhafazakar insanlar olduğunu belirttiği ailesine ait araçların plakalarının çekilmemesi için ricada bulunan Turan, nişan yüzüklerini taktıktan sonra Kumkapı'daki Çapari Restaurant'ta kutlama yemeği verdi. Çift mekana ayrı ayrı gitti.

Turan, 100 kişilik rezervasyon yaptırdığı mekanın üst katını kapattı. Turan ayrıca nişan kutlaması için büyük bir pasta hazırlattı. Mekanda kesilen pastanın ardından Arda Turan - Sinem Kobal çifti, aile yakınlarının da aralarında bulunduğu kalabalık bir grupla Balmumcu'daki Polat Renaissance Otel'de eğlence düzenledi.