Sema Şimşek'ten itiraf

Kurtlar Vadisi dizisinde 6 yıl İnci karakterini canlandıran Şimşek, devlet meselelerini bu diziyle öğrendiğini söyledi.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar'ın eşini canlandıran Sema Şimşek, Türkiye'nin fenomen dizisi ve hayatına kattıklarıyla ilgili konuştu.Habertürk Gazetesi'nden Pınar Erbaş'a konuşan oyuncu SemaŞimşek,'Bu dizi sayesinde Türkiye gerçekleri ve devlet meseleleriyle ilgili bir sürü şey öğrendim. Bunları takip edebilirler.' diye konuştu.

Bir çocuk annesi olan 36 yaşındaki Sema Şimşek, Kurtlar Vadisi dizisinde 6 yıl boyunca Polat Alemdar'ın eşi İnci karakterini canlandırmıştı.

'DEVLET MESELELERİNİ KURTLAR VADİSİ'NDEN ÖĞRENDİM'

- En son Amerika'daki okul katliamıyla yine söz KurtlarVadisi'ne dayandı. Dizinin bu tür olayları teşvik edebileceği yönünde eleştiriler yapılıyor.

* O kadar alakasız ki. Silah sadece Kurtlar Vadisi'nde mi var? O zaman sigarayı nasıl yasakladılarsa buna da yasak koysunlar. Benim çocuğum bir kere bile bu diziyi izlemedi. İzletmedim. Boşuna mı yazıyorlar
'7 yaş üstü ' diye. Bir anne- baba çocuğuna bunu izletiyorsa, oanne-babayı sorgularım.

- Kurtlar Vadisi'nin nasıl bir mesajı var sizce?

* O kadar etkili ve güncel konuları ele alıyor ki. Budur. Gündemi çok iyi yakalıyor. Yoksa hikaye bir yerde tıkanır. Oynadığım İnci karakteri bir yerde tıkandı mesela ve bitti.

- Peki son olarak, Kurtlar Vadisi'ni izlemeyen birini izlemeye itecek bir neden söyleyin.

* Bu dizi sayesinde Türkiye gerçekleri ve devletmeseleleriyle ilgili bir sürü şey öğrendim. Bunları takip edebilirler.