Murat Soydan yeni nesil oyuncularını topa tuttu

Usta aktör Murat Soydan, yeni nesil oyuncularına öyle laflar etti ki...

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programına konuk olan usta oyuncu Murat Soydan ekibe verdiği röportajda hangi oyuncularla ilgili sert açıklamalarda bulundu?

'AYHAN IŞIK VE CÜNEYT ARKIN YANLIŞ YAPTI '

İlk olarak o dönemlerde sahneye çıkan Jönler Ayhan Işık ve Cüneyt Arkın'ı eleştiren Soydan, 'Bazı bestekarlar şarkı söylemesinler. Sesin yoksa çıkma. Bestekarsın diye şarkı söylemene gerek yok. Mesela rahmetli Ayhan ağabey olmadı. Bestekarlığından bahsetmiyorum tabi. Cüneyt de olmadı. Yoklar yani. Bir yerde bittiler. Yanlış bunlar. Konuşacak çok şey var da neyse konuşmayayım ' ifadelerini kullandı.

'ŞİMDİKİ OYUNCULARIN İÇ ÇAMAŞIRINA KADAR SPONSOR KARŞILIYOR '

Murat Soydan yeni nesil oyuncuları da eleştiri yağmuruna tuttu.

Yeşilçam dönemindeki filmlerde bütün kıyafetlerin kendilerinin olduğunu söyleyen usta ektör, 'Araba kendimizindi. Şimdi afedersiniz iç çamasırana kadar sponsor karşılıyor. Sete arabayla getirip götürüyorlar. Biz de öyle değildi. Kendi imkanlarımızla çekiyorduk. O bakımdan şimdikiler şansılı ' diye konuştu.

'YENİ OYUNCULAR HAVALARA GİRMİŞLER '

'Yeni kardeşlerimize bakıyorum bir havalara girmişler ' diyen Soydan, 'Yanlış yapıyorlar ama. Çünkü seyirci adım adım takip eder ve öyle enteresandır ki; seyirci sevdiği insanı çıkarır, bir yanlışını görürse de bir bırakır kafa tası mı patlar, bel kemiği mi kırılır hiç belli olmaz ' dedi.

"ŞİMDİKİ OYUNCULARA ŞAŞIRIYORUM, BİR GÜN ONLA ERTESİ GÜN BAŞKA BİRİYLE OLUYORLAR"


Murat Soydan, 'Yeşilçamda çekilen filmlerde kamera arkasında büyük aşklar yaşanıyor muydu? ' sorusunu yanıtlarken de yeni nesil oyunculara sert göndermelerde bulundu.

Soydan, 'Hayır hiç bir şey olmazdı. Onların hepsi bizim mesai arkadaşlarımızdı. Şimdi söylemek istemiyorum ama çoğunun erkek arkadaşları vardı. Şimdikilere şaşırıyorum ben, bizim tam tersimiz. Bir gün onla ertesi gün başka biriyle oluyorlar. Hanımlar da erkeklerde. Şimdiki düzen nasıl bir düzen anlamadım ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE