Yüksel Aytuğ ile Özlem Doğan’ın nikâhına koltuk değnekleriyle katıldı

Acun, Yüksel Aytuğ ile Özlem Doğan’ın nikâhına koltuk değnekleriyle katıldı

Halı saha maçı yaparken yan bağları kopan ve ameliyat olan Acun Ilıcalı, önceki akşam koltuk değnekleriyle gazeteci Yüksel Aytuğ ile Özlem Doğan 'ın nikâhına katıldı.

Sabah Gazetesi 'nin televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, Özlem Doğan ile birlikte evlenerek 12.12.12 'nin en ünlü düğününe imza attı. Yüksel Aytuğ 'la Özlem Doğan 'ın Kuruçeşme Divan 'daki nikâhına Acun Ilıcalı, Hülya Avşar, Orhan Gencebay, Türkan Şoray, Derya Baykal, Esra Erol ve eşi, Erol Evgin, İpek Tuzcuoğlu gibi ünlü isimler katılırken nikâhı Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydı. Çiftin nikâh şahitliğini Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar yaparken Yüksel Aytuğ 'un damatlığını Faruk Saraç, Özlem Doğan 'ın gelinliğini Nur Yerlitaş tasarlardı. Gecede sahne alan Behzat Gerçeker ve Enbe orkestrası ile çift ilk danslarını tüm misafirlerinin önünde yaptılar.

Evlilik cüzdanının verildiği sırada Hülya Avşar muziplik yapıp mikrofonu eline alarak, “Yükselciğim şimdi iyi halt ettin!” diye espri yaptı. Nikâha dizi çekimleri nedeniyle katılamayan Erkan Petekkaya 5 çelenk yollayarak Aytuğ 'un gönlünü aldı.