Pınar Altuğ: Oktay'a 'Sen manyak mısın?' dedim

Bir televizyon kanalında canlı yayın konuğu olan Pınar Altuğ, Oktay Kaynarca’nın eşi ve kendisi hakkında söylediklerine cevap verdi.

Bir süre önce Oktay Kaynarca eşiyle birlikte çekilen fotoğraflarının yayınlanmasından sonra çok sinirlenmiş ve gazetecilere 'Gidin Yağmur Atacan ve Pınar Altuğ Atacan'ı çekin' demişti. İşte Oktay Kanarca'nın beklenmedik bu çıkışına Pınar Altuğ'dan cevap geldi.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Pınar Altuğ, bu konu hakkında kendisine çok telefon geldiğini söyledi. Son telefonun ise Oktay Kaynarca'dan geldiğini ifade eden Pınar Altuğ, ünlü oyuncuya 'Sen manyak mısın?' dediğini söyledi.

Oktay Kaynarca'nın gazetecilere 'Ben göz önünde bir yaşam sürmekten hoşlanmıyorum. Onların ise umurunda değil. Çekmek istiyorsanız onları çekin' dediğini anlatan Pınar Altuğ, yaşananların yanlış anlaşıldığını ve konunun böylece kapandığını belirtti. 'Oktay benim canım' diyerek devam eden Altuğ, 'Ben Oktay'ın söylediklerinin altında kötü bir şey olmadığını düşünüyorum' ifadesini kullandı.