Özge Ulusoy Hacı Sabancı ile evleniyor mu?

Survivor'dan sonra Türkiye'nin en aranılan isimlerden biri olan Özge Ulusoy, sevgilisi Hacı Sabancı ile evlenip evlenmeyeceği sorusuna yanıt verdi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ebruli programına konuk olan manken-sunucu Özge Ulusoy, aşk hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. Ulusoy, güzellik sırlarını vermekten de kaçınmadı.

"Bu dönem benim dönemim" diyen Özge Ulusoy, "Mümkün olduğunca bu dönemi uzun tutmak istiyorum. Benim örnek aldığım iismler var; Ebru Şallı, Ceyda Düvenci, Pınar Altuğ. Bu isimler yıllardır var ve hep kalitelerinden ödün vermeden belli bir çizgide gittiler ve hala keyifle izleniyorlar. İnşallah ben de sizin aranıza girebilirim" dedi.

"PODYUMLARI SEVİYORUM"


Bu aralar defilelerinin yoğun olduğunu söyleyen güzel manken, "Podyumda olmayı çok seviyorum. Modellik benim bu işe girişim. Allah bana izin verdiği sürece, tasarımcılar beni tercih ettiği sürece ve fiziğim de iyi olduğu sürece yapacağım" diye konuştu.

ÖZGE ULUSOY CİLDİNE NASIL BAKIYOR?

Cildi için özel bir şey yapmadığını belirten Özge Ulusoy, "Gözeneklerimi temizletmek için ayda bir kere cilt bakımına gidiyorum. Çünkü sürekli yoğun makyaj yapıyorum. Asla makyajla uyumamak gerekiyor. Makyajı boş kaldığınız her an çıkarmak gerekiyor. Mesela bir yere gittiniz döndünüz, iki-üç saat boşsunuz, sonra yine bir yere gideceksiniz o arada makyajınızı çıkarın, sonra yeniden yapın. Çünkü ne zaman pudra, fondoten olsa cildimin nefes almadığını hissediyorum. Cilt bakımı o yüzden önemli. Bunun dışında kullandığım ürünlere dikkat ediyorum. Çok pahalı ürünler kullanmaya gerek yok. Fiyatı uygun ürünlerle de cildimize bakabiliriz. Temizlik çok önemli" önerilerinde bulundu.

"EVLENMEK İSTİYORUM AMA..."

Özge Ulusoy, Ebru Şallı'nın "Evlenmeyi düşünüyor musun?" sorusuna şöyle cevap verdi.

"Hacı Sabancı ile olan ilişkim güzel giidyor, her şey yolunda. Kısmet. Allah'ın bana çalış dediği bir dönemdeyim. Kariyerim çok ön planda. Özellikle günümüzde modern kadın, çalışan kadın profili var. Evlenmek için belli bir yaş yok artık, sınırlar kalktı. O yüzden bir acelem olduğunu düşünmüyorum. Evlenmek istiyorum, çocuk sahibi de olmak istiyorum ama biraz daha zamanı var. "

Ulusoy, evlendikten sonra da işini yapmaya devam edeceğini söyledi.

"HACI İLE HER ŞEYİ PAYLAŞIYORUZ"

Hacı Sabancı ile 1 buçuk yıldır birlikte olduğunu ifade eden Özge Ulusoy, "Hacı çok sevdiğim bir insan. İlişkide anlayış, güven, saygı çok önemli. Benim erkek arkadaşım çok düşünceli, iyi kalpli, çok da ayakları yere basan bir insan. O yüzden biz çok iyi anlaşıyoruz. Sadece gezip tozmak değil, bir çok şeyimizi paylaşıyoruz.Arkadaşız da aynı zamnada. Birbirimizi güldürüyoruz, sohbet ediyoruz, dertlerimizi anlatıyoruz. Uzun süren güzel bir ilişkim var, kısmet neyse Allah ne yazdıysa o olur" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE