Ahmet Kural canlı yayında şarkı söyledi

''Ama Benim Adım Elvan Dalton' şarkısıyla ününe ün katan yakışıklı oyuncu Ahmet Kural, bu şarkının yaratıcısı Elvan Dalton'a İşler Güçler dizisinde oynama sözü verdi. Kural, 'Ama Benim Adım Elvan Dalton' şarkısını canlı yayında söylemeyi de ihmal etmedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu 'Uyan Türkiyem' programının bugünkü bölümüne şarkıcı Elvan Dalton konuk oldu.

Şarkıcı Elvan Dalton, kendisinin yazdığı 'Ama Benim Adım Elvan Dalton' şarkısının Çalgı Çengi, İşler Güçler, Behzat Ç. filmlerinde seslendirdiğini anımsatarak sanatçı Ahmet Kural'dan yardım istedi. Beyaz TV'ye telefonla bağlanan Kural da Dalton'a İşler Güçler dizisinde oynatacağının sözünü verdi.

'ELVAN DALTON BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ '

Ahmet Kural, 'Elvan ağabey ile biz aynı ortak bir kaderi paylaşıyoruz diyebilirim. Çünkü ortada çok güzel bir eser var. Biz bu eserden çok iyi faydalandık. Elvan Dalton bizim gözbebeğimiz ' diye konuştu.

Yakışıklı oyuncu Ahmet Kural, Tahir Sarıkaya'nın ricasını geri çevirmedi ve 'Ama Benim Adım Alvan Dalton' şarkısını canlı yayında söyledi. BEYAZ GAZETE