Tolgahan Sayışman Lale Devri'nde neler olacağını açıkladı

Lale Devri'nin Çınar'ı Tolgahan Sayışman, dizinin ilerleyen bölümlerinde neler olacağını canlı yayında açıkladı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze programına konuk olan yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman,başrol oynadığı Lale Devri dizisinde gelecek bölümde neler olacağını açıkladı.

'Lale Devri dizisinin üstüne bir kitap yazsam mı diye düşünüyorum ' diyen Sayışman, 'Çünkü bir televizyonculuk başarısı var orada ' dedi.

'GENİŞ BİR AİLE İSTİYORUM '


Dizide 3 çocuklu bir baba olan Tolgahan Sayışman, 'Başbakan 3 çocuk diyordu, ona uyduk. Emekliliğimde 3 çocuklu bir aile olmayı istiyorum. Geniş bir aile istiyorum, benim ailem öyle çünkü ' ifadelerini kullandı.

Yakışıklı oyuncu ilgiyle izlenen Lale Devri'nde gelecek bölümlerde neler olacağıno da açıkladı. Sayışman, 'Önümüzdeki bölümlerde dizide Toprak ve Çınar'ı seven tayfanın çok hoşuna gidecek bölümler olacak. Bol bol romantizm var. Toprak ile Çınar barışıyor ' şeklinde konuştu.

'SEVEN NE YAPMAZ '

Önce dizide Yeşim karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan şimdilerde ise Toprak karakterini canlandıran Selen Soyder ile birlikte olan Tolgahan Sayışman, bu konudaki sorulardan rahatsız olarak, Kenan erçetingöz'e, 'Ona girmeyelim. Konuşacak çok konu var. Oluyor işte, hayat. Seven ne yapmaz ' dedi.

EVLENECEKLER Mİ?

Aileleri de tanışan çift ilişkilerinin evlilik yolunda ilerlediğini gösterdi. Sayışman, 'Evlilik düşünüyor musun? ' sorusuna, 'Yanlış anlamayın ama ne olur bana kalsın, bize kalsın. Özel hayatla ilgili ne derseniz sonra başınız ağrıyor. Zamanla görülür her şey ' yanıtını verdi.

'SERENAY DİZİDEN BENİM YÜZÜMDEN AYRILMADI '


Serenay Sarıkaya'nın kendisi yüzünden diziden ayrılmadığını da belirten Tolgahan Sayışman, 'Zaten Serenay 2 yıldır dizeden ayrılmak istiyordu. Serenay'ın diziye devam etmesini isterdim. Çünkü çok şey katmıştır oyunculuğuyla ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE