Demet Akalın'dan şaşırtan itiraf

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, canlı yayında şaşırtan bir itirafta bulundu. Akalın, çok pısırık bir genç kızlık dönemi olduğunu söyledi.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programına konuk olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, canlı yayında şaşırtan bir itirafta bulundu.

Gazeteci olmak isterken annesinin teşvikiyle manken olan Demet Akalın, 'Benim çok pısırık bir genç kızlığım oldu. Arkadaş çevrem yoktu, ortamlara çok zor giriyordum. Bir arkadaş topluluğunda annem 'alsanıza bunu, şu kızı bir istanbul'a götürsenize, bir sinemaya götürsenize' derdi ' ifadelerini kullandı.

'Okuldan çıkar eve gelirdim ' diyen güzel şarkıcı, 'Okul formamın eteği uzundu, saçlarımı jilet gibi saçlarımı toplardım. Öyle bir genç kızlığım oldu ' dedi.

'MANKENLİK KURSUNDA DA PISIRIKTIM '

Mankenlik ajansına annesinin yazdırdığını da belirten Akalın, 'Yaşar Alptekin'in mankenlik ajansında kursiyerdim Yaşar beni bir mücevher defilesine çıkardı. Sonra iç çamaşırı defilesine çıktım yabancı mankenlerle. Mankenlik kursu görürken de pısırıktım. Bacak bacak üstüne atmazdım. Kursu birncilikle bitirdim ' diye konuştu.

'PISIRIKLIKTAN NASIL KURTULDU? '


'İç çamaşırı defilesiyle pısırıklıktan kendi kendime sıydrıldım ' diyen Demet Akalın, 'Oraları çok hatırlamıyorum, buğulu oralar. Pısırık olmam babasız büyümenin verdiği bir şeydi. Güven eksikliğiydi belki ' şeklinde konuştu.

"DEMET AKALIN'IN ANNESİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU"

Demet Akalın'ın annesi Şenay Hanım Saba Tümer ekibine verdiği röportajda gözyaşlarına boğuldu.

1975 yılında, Demet Akalın henüz 2 yaşındayken trafik kazası geçirdiklerini söyleyen Şenay Hanım, "Demet babasını kaybetti. Çok büyük bir acı yaşadık. O kazada kız kardeşimi de kaybettim. Beni de öldü zannetmişler, morga akoymuşlar. Ağabeylerim canlı olduğumu söylemişler doktora. Ölümden döndüm. allah çocuğumaa bağışladı beni" diye konuştu.

O kazada Demet Akalın'ın yanlarında olmadığını belirten Şenay Hanım, "Demet'i anneme bırakmıştık. Başka bir şey hatırlamıyorum. Allah kimseye vermesin çok zor" dedi.

Kızıyla gurur duyduğunu ifade eden Şenay Hanım, "Demet bana bakıyor, kardeşine bakıyor" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Demet Akalın da annesini izlerken duygusal anlar yaşadı. BEYAZ GAZETE