'12 bin Euro'ya çanta aldım'

Katıldığı bir televizyon programında 7 bin liraya ayakkabı aldığını söyleyerek eleştiri oklarının hedefi olan sosyetik güzel İvana Sert'i, oyuncu Tolga Karel'in eşi Günay Musayeva solladı. Musayeva, giyime 7 bin liradan daha fazla harcadığını ifade ederek, 12 bin Euro'ya (Yaklaşık 28 bin lira) çanta aldığını söyledi.

KanalTürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü oyuncu Tolga Karel'in eşi Günay Musayeva, 12 bin Euro'ya (Yaklaşık 28 bin lira) çanta aldığını söyleyerek şaşırttı.

Geçtiğimiz gün Candaş Tolga Işık'ın programına konuk olan İvana Sert, 7 bin liraya ayakkabı aldığını söyleyerek eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Sert, '2 bin liraya, 3 bin liraya, 5 bin liraya, 10 bin liraya elbise var. Ama ben bu paraları hakikaten ödemedim. Ancak ayakkabı için veriyordum. Aldığım en pahalı ayakkabı 7 bin liraydı. Hayatımda bir tane aldım, kendime bir iyilik yaptım. Hakikaten çok sevdim onları ' açıklamalarında bulunmuştu.

İvana Sert'in bu açıklamaları kimi kesimi şaşkına çevirirken, sosyetik güzeli sollayan isim ise, eski manken Günay Musayeva oldu.

'7 BİN LİRADAN DAHA FAZLA VERİRDİM '


Canlı yayında İvana Sert'in bu açıklamalarını izleyen Musayava'ya, 'Sen bir ayakkabıya 7 bin lira verdin mi? ' diye soruldu. Günay Musayeva da, 'Çok verdim. 7 bin liradan daha fazla da verdim. Mesela 12 bin Euroya çanta aldım. Elbiseye, ayakkabıya, çantaya zamanında ben de çok paralar verdim. Şortlara, tişörtlere bile çok paralar verdim. Ama hiç gerek yokmuş. Bir senedir bu kadar pahalıya bir şey almıyorum. Türkiye'ye geldim, evlendim, çocğum oldu ben ne yapmışım dedim ' ifadelerini kullandı.

Musayeva, Yine de gözlüğe, ayakkkabıya, çantaya, monta çok para verdiğini belirterek, 'Çünkü bunlar önemlidir. İyi bir marka olmasına dikkat etmek gerek. Ama eskisi kadar değil yani. Önemli olan şık, sade olmak ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE