'Onun İçin Ölürüm'

Sevgilisi Burak Sağyaşar’la alışverişe çıkan Dila Hanım’ın güzel oyuncusu Hatice Şendil, Türkan Şoray’ın kendisini methetmesi üzerine çok duygulandığını söyledi ve ekledi: “Onun için ölürüm.O bizim sultanımız”

Adana 'da Dila Hanım dizisi setinden fırsat buldukça İstanbul 'a gelen Hatice Şendil, önceki gün sevgilisi Burak Sağyaşar 'la İstinye Park 'ta alışverişe çıktı. Mağazaları dolaşan çift, ayaküstü basın mensuplarıyla sohbet etti. Adana 'dan yeni geldiğini söyleyen Şendil, “Birkaç gün sonra yine Adana 'ya gideceğim. Çekimlerimiz güzel gidiyor” dedi. Sevgilisi Burak Sağyaşar 'la sık görüşememekten yakınan Şendil, “Çekim bitince hemen İstanbul 'a geliyorum. Yoksa Burak Adana 'ya geliyor. Şehir dışı işlerde çalışmak zor oluyor. Dünyayla ilişkimiz de kesiliyor. Hakkımızda çıkan haberleri bile görmüyoruz” diye konuştu.

'BAŞKA SULTAN GELMEZ '
Hatice Şendil, geçmişte çekilen 'Dila Hanım ' filminde canlandırdığı başrol ile Yeşilçam 'ın efsanevi isimleri arasına giren Türkan Şoray 'ın kendisini övdüğünün hatırlatılması üzerine “Ben onun için ölürüm. O bizim sultanımız. Başka sultan bir daha gelmez. Türkan Şoray büyük oyuncudur. Benden övgüyle söz etmesi çok gururlandırıyor” diyerek duygulandı. Konu evliliğe gelince yüzü gülen Şendil, “İlişkiniz güzel gidiyor. Evlilik tarihi var mı?” sorusuna da “İnşallah evlilik olacak. Çok istiyoruz. Ama şu an tarih yok” diye cevap verdi.