Noel'de İstanbul'a Gitmeyin

Vanity Fair dergisi, okurlarına Noel tatilinde şiddet içeren filmlerin çekildiği şehirlere gitmemelerini önerdi. O şehirler arasında "Taken 2" filmiyle İstanbul da var.

Haftalık magazin dergisi Vanity Fair'in İtalyan edisyonu, ilginç bir haber yaptı. Filmlerin konularına inanan ve etkilenenler için bir 'tehlikeli şehirler haritası' yayınlayan dergi, 'Şiddet içeren bu kentlerde kötü sürprizlerle karşılaşmamak adına, Noel tatilinde buralara kesinlikle ayak basmayın ' uyarısında bulundu. Margherita Corsi'nin hazırladığı haberde şiddet içeren altı filmin konusunun geçtiği kentlere gidilmemesi önerilirken İstanbul da hedef gösterildi.

İstanbul'u kötü bir imajla yansıtan 'Taken 2 ' (Takip: İstanbul) filminin örnek gösterildiği yazıda 'Türkiye'ye mi gitmek istiyorsunuz? O zaman ailenizi evinizde bırakın. Başınıza Liam Neeson'ınki gibi kötü bir son gelebilir ' yorumu yapıldı. Vanity Fair'e göre 'ayak basılmaması gereken ' diğer kentler ve o kentlerde çevrilen filmler ise şöyle: Forks 'Breaking Down-Part 2 ', Los Angeles 'End of Watch ', Şangay 'Skyfall ', Pennsylvania 'House at the End of the Street ' ve Mexico City 'Savages '.