Bengü canlı yayında gözyaşlarına boğuldu

Ünlü şarkıcı Bengü, geçirdiği kaza sonrasında hastaneye ziyaretine gelen sanatçı arkadaşların bahsederken canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz'ün sunduğu Yüz Yüze programına konuk olan şarkıcı Bengü duygusal anlar yaşadı.

Haziran ayında geçirdiği trafik kazasıyla hayranlarının yüreğini ağzına getiren ve bir çalışanını kaybeden ünlü şarkıcı Bengü, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

'Kısa sürede büyük bir şey yaşadım. Kendi içimde çok keskin bir dönüş yaşadım ' diyen Bengü, 'Hayatla ilgili anlatacaklarım olduğu için yeni albümüm adı 'Anlatacaklarım var' oldu ' dedi.

Kaza anını ve sonrasını da anlatan şarkıcı Bengü, 'Ölüme çok yaklaşmıştım. Yaşadığım kaza bende çok derin acılar bıraktı ' ifadelerini kullandı.

Bengü hastaneye ziyaretine gelen tanıdığı, tanımadığı, kavgalı olduğu sanatçı arkadaşlarını anlatırken ise gözyaşlarına boğuldu.

BENGÜ'NÜN DUYGUSAL ANLARI

"Ameliyattan çıkınca Okan Kurt'un (Demet Akalın'ın eşi) sesini duyduğunu belirten Bengü, "Şu anda bile tüylerim diken diken oluyor. Duygulanıyorum çünkü hiç tanımadığım, bilmediğim insanlar bunlar benim" dedi ve ağlamaya başladı.

"Demet'i (Akalın) görünce de çok kötü oldum tabi" diyen Bengü, "Esra Erol, Zuhal Topal... Zuha çocuğunu bırakıp sabahın köründe oraya gelmiş. Unuttuğum isimler varsa özür diliyorum. Allah hepsinden razı olsun. Bundan sonra hep başımın üstünde yerleri var. Eminim onlar da benim olayımdan ders çıkarttı" şeklinde konuştu.

"GÜLŞEN BENİ ÖYLE GÖRÜNCE SERUM TAKTIRDI"


Bengü "Gülşen de ziyaretime geldiğinde beni öyle görünce migreni tuttu. Serum taktırdı. Çünkü bütün arkadaşlarım orda kendilerini beniğm yerime koydular. Duygulanıyorum çünkü bunları ilk defa konuşuyorum. Bunların hepsi yaşandı, gerçek. Konuşmakta da bir sakınca yok" ifadelerini kullandı.

10 Haziran kaza günün iyiyisiylei kötüsüyle ders çıkartığı bir tarih olduğunu söyleyen Bengü, "Allah hiç birimize kötü gün göstermesin" dileğinde bulundu. BEYAZ GAZETE