'Beni Taklit Ediyor'

Sinan Akçıl eski sevgilisi Hadise'yle aşk yaşadığı iddia edilen Murat Boz için "çakma Sinan Akçıl" dedi.

Hadise ile Murat Boz'un aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre ikili, ilişkisini gizli yaşamayı tercih ederken, dedikodularla ilgili bir açıklama yapmaktan kaçınıyor.

O SEKSİ BAKIŞLARIN...

Hadise, yakışıklı şarkıcının 'O Ses Türkiye'de cazibesini kullanarak kadın yarışmacıları etkilemeye çalışmasına bozularak 'Yarışmacıları etkilemek için benim de etkilendiğim o seksi bakışlarını yapma! ' diyerek Boz'dan hoşlandığının sinyalini vermişti. Bu tek cümle olay olmuş, Twitter'da ikili hakkında aşk dedikoduları almış başını yürümüştü.

Boz'un geçtiğimiz günlerde menajeri ve gizlice evlendiği Eliz Sakuçoğlu'ndan boşanması dedikoduları doğrular nitelikteydi.

EN ÇARPICI YORUM SİNAN AKÇIL'DAN

Menajeri ve yeni boşandığı eşi Eliz Sakuçoğlu'nu aldatmakla suçlanan Boz'un Hadise ile aşk yaşadığı iddialarına en çarpıcı yorum Hadise'nin eski sevgilisi Sinan Akçıl'dan geldi.

Akçıl, ikilinin ilişki iddiaları için '5 şehidimiz varken bana çakma Sinan Akçıl veya hayatımı taklit etmeye çalışan kişilerle ilgili sorular sormayın! ' şeklinde yanıt verdi.