Gülşah Saraçoğlu haftada iki 70'lik rakıyla ne yapıyor?

Rakı, brokoli, ıspanak ya da arap sabunuyla güzellik mümkün mü? Ünlülerin modacısı Gülşah Saraçoğlu doğal güzelliğini neye borçlu?

Nazan Öncel, Nükhet Duru ve Bülent Ersoy'un modacısı Gülşah Saraçoğlu, güzelliğin sırlarını açıkladı. Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, mankenlere taş çıkaran güzelliğini neye borçlu olduğunu Beyaz Gazete 'ye anlattı.

Oscar töreni ve çeşitli vakıf gecelerinde giydiği kostümleri, Hollywood'da büyük ilgi gören ve dünyaca ünlü yıldız Nicole Kidman'a elbise diken modacı Gülşah Saraçoğlu, güzelliğin bir bütün olduğunu düşünüyor. Güzellik için insanın ilk önce kendisini sevmesi gerektiğine inanıyor ve anlatıyor…

YÜZÜMÜ RAKIYLA SİLİYORUM
Saç bakımı ve cilt bakımıyla ilgili bakım sırlarını anlatan Saraçoğlu, kadınların doğal yöntemlerle ve çok para harcamadan nasıl kendine bakım yapabileceklerini bir bir açıkladı.
Saçlarını arap sabunu ile yıkadığını söyleyen Gülşah Saraçoğlu, “Ispanak ve brokoli püresi yapıp saçıma sürüyorum. Yüzümü de rakı ile siliyorum. Özellikle yağlanan kısımları. Bu yöntemler daha etkili ve doğal” dedi.

Haber-Röportaj: Özcan Aydoğdu


BEYAZ GAZETE