Engin Öztürk: İlk sinema filmimde Atatürk'ü oynadım

Fatmagül'ün Suçu Ne? diziyle tanınan, ekranların en yakışıklı oyuncularından Engin Öztürk, hayranlarına ilk sinama filminin müjdesini verdi. Öztürk, Çanakkale'yi anlatan bir filmde Atatürk'ü canlandırdığını söyledi.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programının dünkü konukları Behzat Ç. dizisinin oyuncularıydı. Diziye bu sezon katılan yakışıklı oyuncu Engin Öztürk, hayranlarına ilk sinama filminin müjdesini verdi.

Bu yaz ilk sinama filmini çektiğini belirten Öztürk, 'Film, Çanakkale savaşının içinde bir aşk hikayesini anlatıyor. Ama asıl tema Çanakkale Savaşı ' dedi. Filmin adının henüz belli olmadığını söyleyen yakışıklı oyuncu, 'Orada Atatürk'ü oynadım. Ufak bir şey ama ilk sinama filmim oldu, güzel de oldu. Herhalde Mart ayında vizyona girecek ' diye konuştu.

'KISA SÜRELERDE MODUM DEĞİŞİYOR '

Karakteri hakkında da bilgiler veren başarılı oyuncu, 'Terazi burcuyum ve modum sürekli değişir. Benden ne zaman uzak durmalısınız  bilmiyorum. Kısa sürelerde modum değişiyor. 10 dakika sonra nasıl bir hissiyat içinde olacağımı bilmiyorum ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE