Berrak aldatınca, teselliyi Derin Mermerci'de buldu

Berrak Tüzünataç, oyuncu Kaan Urgancıoğlu'nu Çeşme'de Çağatay Ulusoy'la aldattı. Urgancıoğlu da; teselliyi Derin Mermerci'de buldu

Çapkınlıkları dillere destan Berrak Tüzünataç, farkında olmadan yeni bir aşkın mimarı oldu. Yaz aylarında meslektaşı Kaan Urgancıoğlu ile aşk yaşayan oyuncu, Temmuz'da büyük bir skandala imza attı. Genç oyuncu Çağatay Ulusoy ile Çeşme'deki Marrakech adlı mekanda sabaha karşı yakalanan Berrak Tüzünataç, şezlongta çekilen görüntüleriyle olay yarattı. Sevgilisinin kendisine Ulusoy'la ile ihanet ettiğini o gece gazetecilerden öğrenen Kaan Urgancıoğlu ise hemen ilişkiyi bitirdi.

MEKAN BİLE AYNI!
Tüzünataç'ı Çeşme'den gönderip; tatiline tek başına devam eden oyuncu, bu dönemde Derin Mermerci ile tanıştı. Berrak Tüzünataç'ın ihanetine uğradığı Marrakech adlı mekanda yakınlaşan ünlü çift, 5 ay sonra aşklarını itiraf etti. Derin Mermerci ile Kaan Urgancıoğlu'nun Temmuz'dan beri de; sık sık yurt dışında tatil yaptığı öğrenildi.

GİZLİ GİZLİ GÖRÜŞTÜLER
Temmuz başında Çeşme'deki Marrakech adlı mekanda yakınlaşan Derin Mermerci ile Kaan Urgancıoğlu, yaklaşık 5 aydır ara ara görüştü. Çift, bu görüşmelerinin basına yansımaması için de hep sessiz ve gözden uzak yerleri seçti.