Bülent Ersoy: Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olmasını istemem

SKY Türkte yayınlanmaya başlayan İzzet Çapa"nın yeni programına konuk olan Türkiye’nin Diva’sı Bülent Ersoy birbirinden çarpıcı açıklamalar yaparken, Başbakan Erdoğan’la ilgili söylediği sözler ve Erdoğan’ı anlatırken masaya yumruğunu vurması programa damgasını vurdu.

Türkiye'nin divası Bülent Ersoy; muhteşem şarkıları ve fevkaladenin fevkinde sohbetiyle 'İzzet Paşa'nın konuğu oldu.
Başbakan Erdoğan 'dan övgüyle bahseden Ersoy, Tayip Erdoğan 'ı çok beğendiğini ve Cumhurbaşkanı olmasını istemediğini söyledi.

ERDOĞAN 'A ÖVGÜLER YAPDIRDI

Erdoğan için “Duruşu bile güzel” diyen Diva Bülent Ersoy “Tam bir lider edasında… Böyle vurduğu yerden ses getiriyor. Dönek değil. Bir lafı söyleyip ondan sonra 'Ay öyle demek istemedim de ' demiyor. 'Dedim yine diyorum ' diyor. Bir de hafif efe. Efeliği de var. Ve aslan gibi yani. Ben çok beğeniyorum. Lider vasıflı. Herkes lider vasıflı olamaz. Ben onun Cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum. O Cumhurbaşkanı olursa, Cumhurbaşkanlığı pasif bir görevdir. Cumhurbaşkanı olursa, yerine başka biri gelecek. Ancak yerine gelen kişi güdümlü olacak, onun talimatlarını uygulayacak.” ifadelerini kullandı.

ÖZAL MUHTEŞEM BİR İNSANDI
Turgut Özal 'ın muhteşem bir insan olduğunu söyleyen Ersoy, Turgut Özal 'a telefonda bir eser okuduğunu ve zaman zaman Turgut Özal 'ın evine konuk olduğunu belirtti.

BİZ MAL DEĞİLİZ
Genç sevgilisi Berk 'le ilgili de konuşan Ersoy “Yaşına rağmen biraz otoriter, biraz hakimiyetin kendisinde olmasını seven hafif maço bir tip. Bana vuramaz. Ben kimsenin malı değilim, kimsede benim malım değil. Çünkü biz mal değiliz” dedi. Ersoy 'un bu sözleri salonda alkış tufanı kopardı.

ABACI GİBİ MAFYACILARLA İŞİM OLMADI

Canlı yayında Muazzez Abacı 'ya da göndermede bulunan Ersoy “Cevap verseydim, bende ona derdim ki 'Sevgili Abacı sende küçüklerle olmadın ama, hep mafyalarla oldun ' derdim. Hayatımda hiçbir zaman tabancalarla, tüfekler işim olmadı.” dedi.

AĞZI SALYALI, YAŞLI ADAMI SEVMEM
Hayatında genç partner seçtiğini kaydeden Ersoy, Çapa 'nın “Genç olmazsa sevemez misiniz?” “Hayır sevmem. Ağzı salyalı, yaşlı adamı sevmem. Ben yaşlı o yaşlı ben ne yapacağım” deyince seyirciler gülme krizine girdi.

Burak Özçivit 'E ÇOK KIZDI
Muhteşem Yüzyıl dizisini izlediğini ifade eden Diva “Süleyman 'ı izliyorum. Ama Süleyman 'ın kendisi değil. O oğlanı izliyorum. O oğlan var ya Malkoçoğlu. Pargalı 'yı da seviyordum eskiden kilo aldı ama şimdi yine zayıflamış. Pargalı da güzel adamdı. En çok o çocuğu seksi buluyorum. Çivit beyi beğeniyorum. Ama o Çivit bey son zamanlarda saçını uzatmış. Kime sordu da bunu yaptı anlamıyorum. Son derece sinirliyim. O saçlarını acilen kestirmeli. Ne hakkı var benim göz zevkimi bozmaya. ” dedi.

BURAK DAMADIMIZ OLUR

İzzet Çapa Burak Özçivit 'in damatları olduğunu hatırlatarak “Evlendireğiz inşallah. Bizim damat Burak.” deyince Ersoy “O zaman ona bir zarar vermemem lazım” dedi.

SENİNKİNİ DE KARIŞTIRACAKLAR
Canlı yayında kadınlığa geçiş ameliyatını anlatan Bülent Ersoy, ameliyatı sonrası devletin kendisinden rapor istediğini ve muayene olduğunu da belirtti. Muayeneyi hocası Alaaddin Yavaşça 'nın yaptığını söyleyen Ersoy, muayene anının anlatırken İzzet Çapa 'nın “Utandım” demesi üzerine bombayı patlattı. Ersoy, Çapa 'ya kızarak “Sormasaydın o zaman. Sormğaya utanmıyorsun da, anlatırken mi utanıyorsun. Bu doktor hasta ilişkisi. Senin bir eşin olsa doktora gitmeyecek mi? Seninkini de karıştıracaklar” dedi.


BEYAZ GAZETE