Çağla Şıkel programda hüngür hüngür ağladı

Bugün Ne Giysem? adlı yarışmada ünlü modacı Hakan Akkaya jüri arkadaşı Çağla Şıkel'in dudaklarıyla dalga geçti, Şıkel hüngür hüngür ağladı.

Bugün Ne Giysem? adlı yarışmada ünlü modacı Hakan Akkaya, jüri arkadaşı Çağla Şıkel'in dudaklarıyla dalga geçti, eski manken hüngür hüngür ağlamaya başladı.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Hakan Akkaya, İvana Sert, Çağla Şıkel ve Özge Ulusoy'un jüriliğini yaptığı Bugün Ne Giysem? adlı yarışmanın bugünkü bölümünde Çağla Şıkel gözyaşlarına boğuldu.

Kıpkırmızı bir elbise giyen Şıkel'in dudakları da kıpkırmızıydı.

Çağla Şıkel'in dudaklarını gördükçe bir tuhaf olduğu görülen Hakan Akkaya Şıkel'e 'O dudaklarını silsene ' dedi.

'Ne var yahu? ' karşılığını veren Çağla Şıkel'e Akkaya, 'Konuşurken böyle iki dudak beni kapacak gibi oluyor. Bir de kilo mu aldın ne? ' diye konuştu.

ÇAĞLA ŞIKEL'İ ÖRDEĞE BENZETTİ

'Çağla'nın dudakları böyle ' diyerek ördek taklidi yapan Hakan Akkaya'ya Şıkel, 'Dudağım ince olsun dalga geçer, kalın olsa beğenmez. Benle ne alıp veremediği var, hiç anlamadım ' diye çıkıştı.

Akkaya'nın, 'Şu dudağını çevir ' diye söylenmeye devam etmesi üzerine Çağla Şıkel, kendine hakim olamayarak hüngür hüngür ağlamaya başladı.

Çağla Şıkel'in yanına giderek "Canım öyle demek istemedim dudakların çok güzel" diyen Akkaya Şıkel'i teselli etti. Ekran başındakiler ve jüri arkadaşları Çağla Şıkel'in Akkaya'nın sözlerine ağladığını düşündü. Ancak Şıkel'i duygulandıran olay oğlu Kuzey'di.

Akkaya, "Bugün Kuzey hasta, Kuzey aklına geldi değil mi?" dedi.

Özge Ulusoy da jüri arkadaşını, "Doktor kötü bir şey söylemedi, iyi olacak" diyerek teselli etti. BEYAZ GAZETE