Eski eşin selamına ne yanıt verdi?

Aşkın Nur Yengi'nin "Görürseniz selam söyleyin" dediği Haluk Bilginer konuştu

Aşkın Nur Yengi'den geçtiğimiz günlerde boşanan Haluk Bilginer önceki gece ablasının kızıyla eğlence turuna çıktı. Önce Bebek'e giden ikili, geceyi Asmalımescit'te noktaladı. Bilginer, eski eşi Aşkın Nur Yengi'nin, 'Görürseniz selamımı söyleyin ' mesajınaysa, 'Aleykümselam ' diye cevap verdi.

ÖNCE BEBEK'TE EĞLENDİLER
Haluk Bilginer gecelere döndü! Aşkın Nur Yengi'yle altı yıllık evliliğini geçtiğimiz günlerde sonlandıran Bilginer, önceki gece ilk olarak Bebek'te ablasının kızıyla görüntülendi. Ardından Asmalımescit'teki Kokosh Meyhane'de, eski eşi Zuhal Olcay'ın da eski eşi olan Selçuk Yöntem ve Zerrin Tekindor'la eğlendi. Esprileriyle herkesi kahkahalara boğan ünlü sanatçı, daha sonra mekandan taksiyle ayrıldı.

YENGİ'NİN SELAMI YERDE KALMADI
Kısa bir İstanbul turunun ardından tiyatrocu arkadaşlarıyla sohbet eden Haluk Bilginer, yeğeninin kullandığı otomobile binerken flaşların patlaması üzerine kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Bilginer, gazetecilerin yeni boşandığı Aşkın Nur Yengi'nin, 'Haluk'u görürseniz selamımı söyleyin ' mesajını hatırlatması üzerine, Yengi'yi cevapsız bırakmayarak, 'Aleykümselam ' dedi.