Canlı yayında klarnet çaldı, şarkı söyledi, soğan doğradı, kız istedi

İşler Güçler adlı dizideki müthiş oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Ahmet Kural, klarnet çaldı, şarkı söyledi, soğan doğradı. Kural'ın asıl sürpriz ise Erçetingöz’ün eşinin ilk eşinden olan kızı Burcu Kıratlı'yı canlı yayında istemesi oldu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz'ün sunduğu Yüz Yüze programının bugünkü konukları yakışıklı oyuncu Ahmet Kural ve ünlü sanatçı Yonca Evcimik'ti. Canlı yayında klarnet çalıp, şarkı söyleyen hatta soğan bile doğrayan yakışıklı oyuncu Erçetingöz 'ün eşinin ilk eşinden olan kızı Burcu Kıratlı 'yı istedi.

Konya'da okurken ilk olrak ney üflemeye başladığını söyleyen başarılı oyuncu Kural, "Öncelikle Hüsnü Şenlendirici olmak üzere herkesten özür diliyorum" diyerek klarnet çalmaya başladı. Kural, başta Yonca Evcimik ve Kenan Erçetingöz olmak üzere ekran başındaki seyircileri mest etti.

"Nefesim gitti" diyerek çalmayı bırakan Kural'a Erçetingöz, "İyiyidi bence" yorumunu yaparken Yonca Evcimik de, "Bir kaç sene sonra bayağı canavar gibi görebiliriz seni" dedi.

'SEÇME ŞANSIM OLSAYDI MÜZİSYEN OLMAK İSTERDİM '

Klarnete aşırı bir sevgisi ve ilgisi olduğunu ifade eden yakışıklı oyuncu, 'Enstrumantal müziğe çok ilgim var. Roman düğünlerinden çıkmadım. Seçme şansım olsaydı müzisyen olmayı daha çok isterdim. Sazı çok iyi çalabilmeyi isterdim ' şeklinde konuştu.

'SEVGİLİSİ İÇİN SÖYLEDİĞİ ŞARKIYI CANLI YAYINDA SÖYLEDİ '


Kural, sevgilisine 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak Niran Ünsal'ın 'İyiki varsın ' şarkısını stüdyoya girip söylediğini anlattı. Üç gün bu yüzden ortalardan kaybolduğunu belirten Ahmet Kural, 'Sevgilim bu yüzden benden ayrıldı ama hediyeyi verince barıştık ' dedi. Kural bu şarkıyı bir de canlı yayında söyledi.

CANLI YAYINDA SOĞAN DA DOĞRADI


10 parmağında 10 marifet olduğunu gösteren Ahmet Kural, programda soğan da doğradı.

CANLI YAYINDA KIZ İSTEDİ

Yakışıklı oyuncu konu kolundaki “B” dövmesine gelince ilginç bir olay yaşandı.

Erçetingöz “B dövmesini kimin için yaptırdın” diye sorunca, Ahmet Kural, “Kız arkadaşım Burcu Kıratlı, yani sizin kızınız için yaptırdım” dedi.

Kısa süre bir şaşkınlık yaşayan Erçetingöz “Neden bunu benden gizlediniz?” deyince, Ahmet Kural “Burcu hayatıma girince bir çok şeyi değiştirdi. Aslında ben size söyleme taraftarıydım ama korktum açıkçası. Ben oyuncuyum, siz magazin duayenisiniz nasıl olur diye çekindim biraz. Ama ciddiyim, Burcu 'yu çok seviyorum” diye karşılık verdi.

Kenan Erçetingöz damat adayı Ahmet Kural 'a “Ciddi misin?” diye sordu. Kural, “Siz büyükler olarak daha iyi bilirsiniz nasıl olacağını ama istediğiniz zaman istemeye geliriz” dedi.

Canlı yayında klarnet çaldı, şarkı söyledi, soğan doğradı, kız istedi

Kural, 1 buçuk yıldır Burcu Kıratlı ile birlikte olduğunu söyledi. Kenan Erçetingöz de bir hafta önce bu ilişkiyi öğrendiğini ifade ettti. Yakışıklı oyuncu çok kıskanç olduğunun da altını çizdi. BEYAZ GAZETE