'İvana Sert tek gözüne 33 dakikada eyeliner sürüyor'

Ünlü modacı Hakan Akkaya, Bugün Ne Giysem? yarışmasındaki jüri arkadaşı güzel tasarımcı İvana Sert'in bilinmeyen bir yönünü açıkladı.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Bugün Ne Giysem? yarışmasının jürilerinden modacı Hakan Akkaya, İvana Sert'in yokluğunu fırsat bilerek Özge Ulusoy ve Çağla Şıkel ile birlikte güzel tasarımcının dedikodusunu yaptı. Yurtdışında olması nedeniyle bu hafta programda yer alamayacak olan İvana Sert ile ilgili her gün bir şey açıklayacağını söyleyen Akkaya ilk bombasını patlattı.

Hakan Akkaya, 'İvana'nın tek gözüne çektiği eyeliner 33 dakika sürüyor ' dedi.
Çağla Şıkel'in, 'Kirpiği kaç dakikada takıyor, 45 dakika ' sözü üzerine ise Akkaya, 'Kirpiği akşam takmaya başlıyor buraya geldiğinde kirpik ancak takılmış oluyor ' dedi.

'O da öyle ' diyen Şıkel, 'Ama olsun önemli bir detay. Eyeliner çekemiyorum diye üzülmeyin saatlerce çeken de var ' ifadesini kullandı.

'KOLAYSA BURADA OKUSUN '

Akkaya, bunun ardından da İvana Sert'in 'Çok başarılı bir öğrenciydim ' açıklamasını anımsatarak, 'Ben İvana'nın çalışkan bir öğrenci olduğuna inanmıyorum. Bir de Sırbistan'da okumak kolaymış, öğrendim ben. Gelsin burada okusun kolaysa ' diye konuştu. BEYAZ GAZETE