Aksiyon filmlerine taş çıkartacak yollara başvurdu

Sevgilisi ile görüntü vermek istemeyen Nurgül Yeşilçay, bu uğurda aksiyon filmlerine taş çıkartacak yollara başvurdu...

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, özel hayatını gizlemek için akla hayale gelmedik yöntemler deniyor. Bu konuda çok da başarılı olamayan Yeşilçay, önceki akşam sevgilisi Tolga Karaçelik ile Cihangir'de eğlendi. Mekan çıkışı görüntü vermek istemeyen Yeşilçay, aksiyon film sahnelerini aratmayan yollara başvurdu. Kapıda gazetecileri gören Yeşilçay, uzun süre mekanda beklemek zorunda kaldı.

Daha sonra şoförünü arayan güzel oyuncu, aracını mekanın yanındaki asansörlü otoparka getirmesini söyledi. Gizlice otoparka geçip asansörle mekana çıkarılan aracına binen Yeşilçay, görüntü alınmasın diye güneşlikleri indirtti. Karaçelik ise şoför koltuğunun arkasına saklanarak oyuncu ile aynı kareye girmemeye çalıştı. Nurgül Yeşilçay'ın aksiyon filmlerini aratmayan bu çabasına anlam verilemezken; gazeteciler yaşananları anı anına görüntüledi.

ŞAŞKINA DÖNDÜ!
Kaçtığını düşünen Yeşilçay, otopark çıkışı gazetecileri karşısında görünce şoke oldu! Güzel oyuncu, objektiflere şaşkın şaşkın bakarken; sevgilisi koltuğun altına saklandı.