Önder Bekenser'i terleten çocuk sorusu

Güneş Gazetesi yazarı İdil Çeliker, Özden Bekensir’e hiç beklemediği bir soru sordu.

Star TV ekranlarında yayınlanan Alişan ile Sevcan programının bugünkü konuları, magazin dünyasının duayen ismi Güneş Gazetesi yazarı İdil Çeliker ile Kenya'da düzenlenen yarışmadan dönen Özden Bekensir ve Tuba Özay oldu.

'ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM'
Demet Akalın'la olan fırtınalı evliliklerini tek celesede bitiren Özden Bekensir, ayağının tozuyla özel hayatına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu. 'Hayatımda keşke yapmasaydım dediğim şeyler yok ama keşke olmasaydı değdim şeyler var' diyen Bekensir, keşkelere takılan bir insan olmadığını söyledi. İkinci evliliğinde en büyük problemin çocuk sahibi özleminden kaynaklandığını ifade eden Bekensir, 'Birinci evliğimde değil ama ikinci evliliğimde en büyük problemlerden biri zaten herkesin bildiği gibi benim çocuk özlemim ve hasretim' şeklinde konuştu.

'DENEDİNİZ DE Mİ OLMADI?'
İşte bu açıklamalardan sonra Güneş Gazetesi yazarı İdil Çeliker'den, Özden Bekensir'i çok zorlayan bir soru geldi. Önder Bekensir'in 'Çocuk sahibi olmak istiyorum' açıklamasını hatırlatan Çeliker, 'Denedinizde mi olmadı?' sorusunu yöneltti. Beklemediği bu soru karşısında kısa süreli duraksayan Bekensir ise 'Nasip olmadı' cevabını vermekle yetindi.